ROmedic Cabinete medicale Piatra Neamt Cabinete Gastroenterologie Gastroenterologie Piatra Neamt

ANTARES CLINIC s-a înființat în iulie 2010 și a fost creat pentru a aduce, angajaților companiilor, persoanelor individuale și familiilor acestora, un nou mod de abordare a serviciilor medicale.


ANTARES CLINIC este un grup de clinici medicale private cu puncte de lucru in Piatra Neamt, Onesti, si Suceava, care doreşte să vină în sprijinul pacienţilor, prin oferirea unei game largi de servicii medicale ambulatorii de înaltă calitate şi soluţii personalizate, adaptate oricărei solicitări.


“Excelenţa în diagnostic” este ţelul nostru şi, încercăm să îl îndeplinim printr-un nou mod de abordare, care aduce în prim plan calitatea serviciilor şi satisfacţia pacienţilor. În acest sens, vă punem la dispoziţie o echipă de medici renumiţi, atât din judeţul Neamţ, cât şi din centrele medicale de prestigiu din Târgu Mureş şi Iaşi, echipamente medicale moderne de înaltă performanţă, oferte flexibile și servicii adaptate nevoilor d-voastra.

Ultimele recomandări de la pacienți:

15-06-2019
Potocianu Ioan, 71 ani

Părerea generală: Foarte mulțumit

27-05-2019
Roibu Roxana, 23 ani

Părerea generală: Foarte mulțumit

Foarte multumita de Dr.Romulus Caranfil!A stat in jur 1h:30min pana a reusit sa masaoare in detaliu bebelusul mi-a oferit explicatii si a fost atent pe tot parcusul morfologiei! Recomand!

16-05-2019
Armanu Mihaela, 32 ani

Părerea generală: Foarte mulțumit


Toate recomandările

Sunteți sau ați fost pacientul nostru și considerați că serviciile noastre merită recomandate?

Atunci oferiți-ne o recomandare!