ROmedic Cabinete medicale Piatra Neamt Cabinete Alergologie și imunologie clinică Alergologie și imunologie clinică Piatra Neamt

Rezonanta Magnetica

Rezonanta Magnetica
Autor: Antares Clinic

 

NOU: 

Cel mai performant aparat de Imagistica Medicala prin Rezonanta Magnetica acum si la Piatra Neamt la ANTARES CLINIC.

 

Rezonanta Magnetica (RMN) este o tehnologie moderna care utilizeaza campuri magnetice, unde radio sau gradienti de camp, fara radiatii X. Examinarea RMN se efectueaza pentru diagnosticarea unei game variate de afectiuni din patologia traumatica, chirurgicala, oncologica, neurologica. In Clinicile Antares sunt prezente cele mai noi si performante echipamente din judetele Neamt si Bacau. Echipa de medici profesionisti contribuie la cele mai bune rezultate imagistice si atingerea dezideratului nostru „Excelenta in Diagnostic”.

 

 REZONANTA MAGNETICA (RMN) este solutia optima pentru pacientii care sufera de afectiuni cerebrale, ale coloanei vertebrale (hernii de disc, patologie vertebrala sau de cordon medular), sistemului musculo-scheletal. Rezolutia scannerului  permite vizualizarea in detaliu a vaselor sangvine de dimensiuni mici, angiografiile realizate putand inlocui, in anumite cazuri, angiografiile invazive care se realizeaza prin cateterism. De asemenea, este utilizat cu succes in investigarea afectiunilor neurologiceortopediceabdominale si pelvine, iar prin imagistica functionala si spectroscopie, ofera informatii suplimentare pentru diagnostic.

 

Antares Clinic - Piatra Neamt are in dotarea imagistica cel mai performant RMN din Romania si Europa de Est. Siemens Magnetom VIDA este primul RMN 3 Tesla dotat cu Inteligenta Artificiala si sistemul BIOMATRIX (senzori pentru functiile biologice - miscari respiratorii, batai cardiace, pozitii ale corpului), ce permit cea buna examinare a corpului prin Rezonanta Magnetica. Siemens Magnetom VIDA este un echipament "high-end", "state of the art" intre RMN-urile ce se produc in acest moment. Investigatiile cu acest RMN ating gradul cel mai inalt de calitate a imaginilor pentru ca diagnosticul final sa fie unul clar si sigur pentru pacient.

 

Siemens Magnetom VIDA este dedicat si persoanelor cu obezitate si claustrofobie, cu un tunel larg ce permite examinarea pacientilor cu greutati de pana la 250 kg .

 
Programare