ROmedic Cabinete medicale Timisoara Cabinete Nutriție și dietetică Nutriție și dietetică Timisoara

Dacă aţi fost pacientul nostru altă dată, vă mulţumim pentru că ne-aţi ales din nou.
Dacă intenţionaţi pentru prima dată să apelaţi la serviciile medicale oferite de Centru, vă asigurăm că ne străduim să nu regretaţi, cel puţin din zece motive, deoarece vă facem zece propuneri sau promisiuni (10 × P): Preţ, Protecţie, Precizie şi profesionalism, Punctualitate, Programare rapidă, Performanţă, Prelucrare computerizată, Procedee nechirurgicale, Posibilităţi de laserterapie, Pluridisciplinaritate.


1. Preţ
Cabinetul nu se află în relaţii contractuale cu Casa de Asigurări de Sănătate.


Din câte ştim, în ceea ce priveşte gastroscopia, ligatura hemoroidală, colonoscopia, rectoscopia şi tratamentele endoscopice nici un cabinet nu are contractate pentru Ambulatoriu aceste investigaţii cu CJAS Timiş.
Practicăm însă, unele dintre cele mai scăzute tarife din oraş comparativ cu alte centre medicale similare (mai mici cu 20-80 lei).


Pentru ligaturi hemoroidale şi alte tratamente nechirurgicale ale hemoroizilor ori fisurilor anale, am îngrijit bolnavi care s-au tratat în alte instituţii care practicau tarife de câteva ori mai mari decât noi (în valori absolute sume de 800-1000 lei!). În mod anecdotic, dar şi tragic, putem să vă spunem că am fost solicitaţi de pacienţi care anterior s-au tratat în alte locuri pentru hemoroizi şi au fost nevoiţi să facă împrumuturi bancare pentru tot felul de unguente "minune" sau proceduri repetate la nesfârşit, dar fără efecte benefice (pentru pacient!!!). Mai mult chiar, centrul medical colabora cu banca pentru facilitarea creditării!!!


În cazul endoscopiei digestive diferenţele de preţ pot ajunge la câteva sute de lei deoarece, spre deosebire de noi, alte centre percep taxe suplimentare pentru consultaţii, injecţiile cu anestezic, recoltarea biopsiilor (fiecare biopsie este taxată, iar numărul de biopsii este hotărât de investigator). Am avut pacienţi care ne-au relatat că sunt centre unde pentru a efectua endoscopie pacientul este supus unei ecografii "de triere". Prin aceste "artificii" preţul serviciilor medicale ajunge la sume incredibile de care pacientul nu este înştiinţat la început când i se comunică un preţ "standard" care nu este niciodată respectat.


În cazul nostru, deşi sunt printre cele mai reduse, tarifele sunt fixe şi includ toate manevrele efectuate (anestezie, recoltarea oricărui număr de biopsii, etc.) astfel încât la finalul consultaţiei nu veţi avea surprize neplăcute legate de costul exagerat pe care nu l-aţi putut anticipa. Excepţie face situaţia când la endoscopie vă descoperim polipi care trebuiesc extirpaţi prin polipectomie, sau în caz de tratament endoscopic al hemoragiilor digestive ori leziunilor potenţial hemoragice, care necesită alte proceduri, materiale consumabile, substanţe şi medicamente.


Alte investigaţii, precum pH-metria esofagiană, endoscopia cu video-capsulă sau cromoendoscopia reală sau virtuală nu mai sunt efectuate de alte instituţii medicale din Timişoara şi chiar din partea de vest a ţării. În acest caz am stabilit preţuri mai mici decât cele practicate pe plan naţional. Am stabilit astfel tarife care să acopere preţul consumabilelor (spre exemplu preţul video-capsulei sau al cateterelor de pH-metrie care sunt de unică folosinţă) percepând în plus sume minime pentru amortizarea aparatului sau costul forţei de muncă.
Pentru investigaţiile care depăşesc 100 RON consultaţia şi prescrierea tratamentului sunt gratuite.


Dacă aveţi nevoie sau solicitaţi două sau mai multe investigaţii paraclinice în cadrul aceleeaşi consultaţii (spre exemplu ecografie abdominală şi endoscopie digestivă), preţul lor se reduce cu 10% din total.


2. Protecţie
Utilizăm doar procedurile şi substanţele recomandate de Organizaţia Mondială de Endoscopie Digestivă pentru spălarea, dezinfecţia şi sterilizarea instrumentarului şi a cabinetului.
Din acest motiv am acordat o atenţie deosebită şi fonduri considerabile pentru procedurile şi echipamentele de sterilizare sau pentru consumabile de unică folosinţă şi de cea mai bună calitate.
În cazul pacienţilor cu risc sporit avem echipamentul necesar pentru monitorizarea permanentă şi în timp real a traseului ECG, a funcţiilor vitale şi a oximetriei sanguine. De asemenea în cazul puţin probabil al unor urgenţe dispunem de medicaţie şi aparatură de resuscitare cardio-respiratorie. Din fericire, din 2006 de când funcţionează Centrul, nu a fost necesară nici o intervenţie de urgenţă. Doar la doi pacienţi am administrat antidotul pentru anestezie cu Dormicum/Midazolam deoarece după procedură încă erau în somn profund.


3. Precizie şi profesionalism
Lucrăm cu aparatură performantă produsă în America, Israel, Japonia sau Uniunea Europeană datorită căreia proporţia rezultatelor fals negative (posibilitatea de a omite şi a nu trata la timp o boală mai mult sau mai puţin gravă) şi a rezultatelor fals pozitive (posibilitatea de a pune un diagnostic greşit pe baza căruia aţi urma un tratament nejustificat, inclusiv intervenţii chirurgicale) este foarte redusă.
De curând am achiziţionat un turn de videoendoscopie de ultimă generaţie care pentru moment are cele mai bune caracteristici tehnice de pe piaţă.
Sistemul de endoscopie cu capsulă achiziţionat şi el recent este cel mai bun (din punct de vedere al soft-ului şi caracteristicilor tehnice) dintre cele 3-4 sisteme comercializate pe plan mondial în cazul acestei noi investigaţii de înaltă performanţă.
Toate echipamentele noastre au fost achiziţionate noi şi majoritatea sunt în perioadă de garanţie.
Lucrăm doar cu aparatură calibrată, cu marcaj CE şi care este omologată de Ministerul Sănătăţii
Personalul nostru este reprezentat de cadre universitare şi medici primari cu o experienţă profesională de peste 20 ani.
De calitatea serviciilor pe care vi le oferim şi de rezultatele terapeutice vă veţi da însă singuri seama dacă v-aţi hotărât să apelaţi la noi.


4. Punctualitate
Vă respectăm şi ştim cât valorează timpul Dumneavoastră motiv pentru care ne străduim să fim punctuali astfel încât să nu aşteptaţi şi să vă consultăm exact la ora programată, excepţional existând întârzieri dacă apare vreo urgenţă sau dacă înaintea Dumneavoastră am consultat un caz mai complex.


5. Programare rapidă
Cabinetul efectuează zilnic consultaţii şi investigaţii (şi nu doar 1-2 zile/săptămână), astfel încât veţi fi programat cât mai curând posibil, de cele mai multe ori în ziua solicitării sau a doua zi, dacă îndepliniţi condiţiile necesare (spre exemplu să fiţi nemâncat) şi, bineînţeles, dacă programul Dumneavoastră vă permite aceasta.


6. Performanţă
Suntem dotaţi cu cea mai nouă aparatură utilizată în Timişoara în Ambulatoriu, toate echipamentele fiind certificate ISO, marcate CE şi produse de firme de prestigiu, recunoscute în domeniu, care îndeplinesc toate standardele de calitate acceptate pe plan european şi impuse în România de Ministerul Sănătăţii.
Nici unul din aparatele noastre nu au fost achiziţionate „second-hand” aşa cum aţi putea descoperi în alte servicii similare.


7. Prelucrare computerizată
Majoritatea aparatelor au interfeţe pentru calculator ceea ce permite prelucrarea superioară a datelor cu ajutorul unor programe profesionale (obţinerea de imagini tridimensionale sau panoramice la ecografie ceea ce face să apropie performanţele acesteia de cele ale tomografiei computerizate care este mult mai scumpă; interpretarea automată a electrocardiogramelor; prelucrarea grafică a endoscopiilor în vederea descoperirii unor detalii esenţiale pentru un diagnostic de mare fineţe; alegerea unor programe eficiente de tratament laser, strict adaptat afecţiunii de care suferiţi).
Conectarea echipamentelor la calculator ne permite să vă oferim imagini sau fişiere video (mici filme) pe care puteţi să le păstraţi pentru comparaţii viitoare ori să le arătaţi altor specialişti din ţară sau străinătate.
Tot datorită computerizării, vom încerca să vă oferim cât mai curând servicii de telemedicină, respectiv de a putea să fiţi consultaţi de la distanţă de specialişti de mare renume.


8. Procedee nechirurgicale
Deşi nu vom ezita ori de câte ori este necesar să vă indicăm intervenţiile chirurgicale de care aveţi nevoie, în numeroase situaţii vă putem trata şi fără operaţii deoarece dispunem de mai multe posibilităţi moderne de tratament endoscopic care sunt incomparabil mai uşor de acceptat şi suportat.
Puteţi beneficia de tehnici de sclerozare a varicelor esofagiene, hemostază endoscopică, tunelizări de tumori obstructive esofagiene, gastrice sau recto-colonice, extracţii de corpi străini, precum şi de metode nechirurgicale indicate în principale afecţiuni proctologice (hemoroizi, fisuri, ulceraţii, inflamaţii, etc.) care asigură o complianţă foarte bună a pacienţilor, rezultate sigure şi un preţ de cost redus al tratamentului.


9. Posibilităţi de laserterapie
Laserterapia este un mijloc modern şi eficient de tratament proctologic indicat în fisuri anale, hemoroizi, inflamaţii, ulceraţii.
Laserele de joasă putere cu radiaţii în spectrul roşu sau infraroşu stimulează procesele de cicatrizare, activează circulaţia sângelui şi procesele metabolice, întăresc peretele vascular, au efect antiinflamator şi calmează durerea.
Datorită acestor efecte, putem utiliza echipamentul laser cu rezultate excelente în foarte multe boli digestive, vasculare, reumatologice, neurologice, dermatologice, ginecologice.
Deseori procedurile laser fac inutilă administrarea unor substanţe chimice medicamentoase.


10. Pluridisciplinaritate
Ne vom ocupa de toate suferinţele Dumneavoastră şi nu numai de o singură afecţiune.
Pentru toate vă vom prescrie reţetă, schemă clară de tratament şi tratament igieno-dietetic (regim) personalizat pe care vi-l înmânăm sub formă de recomandări scrise.
Dacă este cazul, vă vom sfătui în legătură cu posibilităţile de tratament balnear sau cu o eventuală operaţie (necesitate, riscuri, beneficii, mod optim de reducere a stres-ului operator şi de prevenire a complicaţiilor).

Ultimele recomandări de la pacienți:

28-10-2023
Dumitreasa, 51 ani

Părerea generală: Foarte mulțumit

Sint mulțumită de rezultat și de tratament

Sunteți sau ați fost pacientul nostru și considerați că serviciile noastre merită recomandate?

Atunci oferiți-ne o recomandare!
 
Programare