Suntem pe acest pamant cu un scop. Scopul si misiunea clinicii Alegria este de a-i ajuta pe care vin sa ne ceara ajutorul sa devina mai constienti,mai increzatori,mai puternici in interior,mai deschisi si mai atenti la propriile nevoi. Ai incredere si vei reusi!
ROmedic Cabinete medicale Bucuresti Psihiatrie pediatrică Psihiatrie pediatrică Bucuresti

Psihiatrie pediatrică în Bucuresti

Psihiatria pediatrica este ramura psihiatriei care se adreseaza copilului si adolescentului pana la 18 ani si este o practica specializata in diagnosticarea, tratamentul, prevenirea si interventia medicamentoasa sau terapeutica pentru tulburari psihice, psiho-somatice, psiho-organice aparute in perioada dezvoltarii.

Afectiuni care necesita consult psihiatric pentru copii:

– Tulburari afective si emotionale-anxietate,depresie,stari de panica,fobii,tulburari de stres,tulburare obsesiv-compulsiva,etc.

– Tulburari de neurodezvoltare-tulburari din spectrul autist,tulburare hiperkinetica,tulburari de limbaj si invatare,retard mental,etc.

– Boala ticurilor

– Tulburari de conduita

– Tulburari legate de dependenta de substante

– Tulburari de alimentatie(anorexie,bulimie)

– Tulburari ale controlului sfincterian (enuresis,encoprezis)

– Tulburari de somn

– Schizofrenie si alte tulburari psihotice

– Alte structure dizarmonice ale personalitatii

– In urma evaluarii psihiatrice se va stabili programul de interventie terapeutica care poate fi compus din tratament medicamentos de specialitate si sedinte de psihoterapie cu un psihoterapeut specializat in psihoterapia copilului si adolescentului.

Combinatia dintre psihoterapie si farmocoterapie realizata in triunghiul medic psihiatru,psiholog clinician,psihoterapeut reprezinta solutia cea mai eficienta in rezolvarea problemelor!

Listă servicii:


Medici / terapeuți:

 
Programare