Colaborare prin publicarea de articole medicale

©

Autor: Redacția ROmedic

Pentru solicitări de colaborare contactați-ne pe adresa colaboratori@romedic.ro

Cautăm colaboratori (studenți la medicină, rezidenți, medici) pentru realizarea de articole medicale de genul:
- prezentări de afecțiuni
- articole asociate unei patologii medicale
- noutăți medicale pe specialități
- articole de informare medicală de larg interes (sfaturi pentru o viață sănătoasă, îngrijire, dietă, etc)

Cum funcționează colaborarea:

1. Ne trimiteți un email cu intenția dvs de a colabora și secțiunea/specialitatea medicală pe care doriți să realizați articolele. Dacă aveți deja niște articole pe care doriți să vi le publicăm le puteți trimite în atașamentul mesajului. Vă vom contacta pentru a stabili detaliile colaborării.
2. Articolele dvs vor fi publicate pe site-ul ROmedic după o evaluare de către alți editori ROmedic.
3. Articolele publicate vor fi însoțite de numele dvs la autor, cu link către o pagină de prezentare.
4. Articolele vor fi punctate în funcție de numărul de caractere. Pe baza punctelor acumulate veți primi promovare pe site-ul www.romedic.ro.

În ce constă promovarea? 

1. În primul rând propriile dvs articole vă vor trimite pacienți. Fiecare articol va fi însoțit de numele dvs și un link către o pagină de prezentare, inclusiv date de contact. Cu cât aveți publicat un numar mai mare de articole și cu cât acestea sunt mai bune, cu atât feedback-ul vizitatorilor ROmedic va fi mai mare.
2. În funcție de punctele acumulate, veți primi lunar un număr de afișări al unui banner pe paginile site-ului ROmedic, afișări targetate în special pe specialitatea dvs.
3. Afișarea în lista de colaboratori Romedic - după publicarea a minimum 5 articole și o consecvență de minimum 2 articole/lună.

Conditiile colaborarii:

1. Originalitate - condiție absolut obligatorie! Articolele trebuie să fie originale 100%. Nu sunt admise copieri (sub nicio formă, nici măcar parțial) din alte surse.
2. Calitate - structură, formă și modul de exprimare - cel puțin decente. Informațiile trebuie să fie de actualitate, bine documentate, utilizând minimum 5 surse diferite.
3. Consecvență - minimum 2 articole/lună.

Data actualizare: 03-03-2014 | creare: 16-01-2011 | Vizite: 7199
©

Copyright ROmedic: Articolul se află sub protecția drepturilor de autor. Reproducerea, chiar și parțială, este interzisă!