Nicu Alma-Mirona

Vizite: 1067

Colaborator ROmedic din: 05-12-2013
Studentă în anul VI la Facultatea de Medicină Generală de la Universitătea de Medicină și Farmacie Carol Davila București

Participări la Congresul Național pentru Studenți și Tineri Medici București organizat de SSMB (2008-2013) și la Congressis 2012 și 2013 organizat de OSM Cluj.

Voluntar la proiectul ”Împreună pentru sănătatea rurală” organizat de Societatea Studenților în Medicină din București, proiect care își propune să compenseze fluxul scăzut de profesioniști în sănătate din zonele rurale prin consulturi, investigații și tratamente gratuite oferite în sate defavorizate de către studenți și medici rezidenți și specialiști.

Doresc să colaborez activ cu platforma ROmedic deoarece consider că oferă un ajutor pacienților cărora nu le sunt altfel explicate destul de clar anumite aspecte ale bolii lor. În plus, este un mijloc excelent de referință pentru procesul de învățare prin care trec studenții la medicină, medicii și asistenții în mod continuu, cu atât mai mult cu cât articolele sunt în limba română. Astfel, contribuția mea la această bază de date va ajuta atât pacienții, cât și profesioniștii în sănătate.

Articole publicate: