Bădița Ana Cristina

Psihoterapeut

Vizite: 690

Colaborator ROmedic din: 20-01-2014

Forumul ROmedic este un spatiu in care ne dezvaluim, ne aratam (pe cat posibil), asa cum suntem, cu spaimele, slabiciunile si convingerile noastre, asumandu-ne riscul de a fi criticati, dar si bucuria de a ne simti intelesi. Si altii trec prin aceleasi dileme, iar solutiile lor sunt variate: fiecare afla aici un sfat potrivit.
Imi place aceasta calitate de spatiu al intrajutorarii, de comunitate a prietenilor invizibili.
Forumul este un instrument foarte util: putem cu totii sa aflam (oricine este pacient macar o data in viata) intr-un timp scurt, informatii de calitate si sa primim consiliere pentru problema noastra particulara, pe care am descris-o in detaliu, (nu pentru o boala sau un simptom in general) de la specialisti din domeniul respectiv. Eu sunt multumita de ceea ce primesc aici si doresc sa impartasesc din ceea ce stiu.
Forumul este un mod mai eficient de a ne face cunoscuti, ca specialisti: virtualii pacienti/clienti vor fi mult mai bine informati privind competenta, stilul de abordare a problemelor, forma de terapie, modul in care decurg sedintele, valorile dupa care ne ghidam noi (psihoterapeutii), calitatile personale ale fiecaruia din raspunsurile oferite la intrebarile lor specifice decat prin mesaje publicitare impersonale. Li se ofera posibilitatea de a face alegeri informate.

 

Pentru mai multe detalii privind activitatea mea, va invit sa vizitati urmatoarea pagina de prezentare: http://www.romedic.ro/anacristinabadita



Raspunsuri medicale pe forumul ROmedic:

Pentru a urmari activitatea pe forum accesati profilul de aici:
https://www.romedic.ro/forum.php?user=103140