A făcut cineva terapie cu cristale?(cristaloterapie) și l-a ajutat?
A facut cineva terapie cu cristale și l-a ajutat?
Ați văzut beneficii chiar și minore?
Am auzit de efectele benefice ale cristalelor, le pui pe corp, pe frunte etc și au proprietăți terapeutice iar energia lor benefica îți ameliorează problemele de sănătate sau îți dau o stare de calm, de liniște, de bine dar trebuie sa faci in fiecare zi terapie cu ele mai mult timp.
Citiți despre cristaloterapie și despre beneficiile cristalelor.Eu vreau sa incerc și asta.
Este cineva care a lucrat deja cu cristalele și a avut rezultate pozitive la sănătate?
Multi zic că chiar ajuta și îți îmbunătățesc sănătatea și starea de spirit.
Ați văzut beneficii chiar și minore?
Am auzit de efectele benefice ale cristalelor, le pui pe corp, pe frunte etc și au proprietăți terapeutice iar energia lor benefica îți ameliorează problemele de sănătate sau îți dau o stare de calm, de liniște, de bine dar trebuie sa faci in fiecare zi terapie cu ele mai mult timp.
Citiți despre cristaloterapie și despre beneficiile cristalelor.Eu vreau sa incerc și asta.
Este cineva care a lucrat deja cu cristalele și a avut rezultate pozitive la sănătate?
Multi zic că chiar ajuta și îți îmbunătățesc sănătatea și starea de spirit.
2 comentarii
Stiu care au facut si tot au murit. Aveau cancer.
Am făcut eu o data împreună cu un masaj și nu m-am ajutat. Am făcut și terapie Bowen și acupunctura. Terapia Bowen ajuta dar daca nimerești puncte sensibile o dai in bara iar acupunctura m-am ajutat puțin dar era pt altceva.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
Mai multe informații despre: terapie cu cristale