A făcut cineva terapie cu cristale?(cristaloterapie) și l-a ajutat?

10-06-2022
Verno
Nu este medic/terapeut
Verno
A facut cineva terapie cu cristale și l-a ajutat?
Ați văzut beneficii chiar și minore?
Am auzit de efectele benefice ale cristalelor, le pui pe corp, pe frunte etc și au proprietăți terapeutice iar energia lor benefica îți ameliorează problemele de sănătate sau îți dau o stare de calm, de liniște, de bine dar trebuie sa faci in fiecare zi terapie cu ele mai mult timp.
Citiți despre cristaloterapie și despre beneficiile cristalelor.Eu vreau sa incerc și asta.
Este cineva care a lucrat deja cu cristalele și a avut rezultate pozitive la sănătate?
Multi zic că chiar ajuta și îți îmbunătățesc sănătatea și starea de spirit.
2 comentarii
1
10-06-2022, ora 08:19
clara_p
Nu este medic/terapeut
clara_p
Stiu care au facut si tot au murit. Aveau cancer.
2
12-06-2022, ora 20:19
Anonim077
Nu este medic/terapeut
Anonim077
Am făcut eu o data împreună cu un masaj și nu m-am ajutat. Am făcut și terapie Bowen și acupunctura. Terapia Bowen ajuta dar daca nimerești puncte sensibile o dai in bara iar acupunctura m-am ajutat puțin dar era pt altceva.
Adaugă un comentariu / răspuns

15-04-2016, ora 10:25
Publicitate ROmedic
Administrator forum
Psihologi, psihiatri, psihoterapeuti
Recomandă un Psihoterapeut sau caută unul!
La-Psiholog.ro este un proiect ROmedic care vă prezintă peste 3900 de terapeuți din România. Avantajul acestui site este că pune mare preț pe recomandările pacienților. Găsiți prezentări detaliate ale serviciilor psihologice, citiți recomandări, vă puteți programa online. În plus, există o secțiune cu o mulțime de articole interesante și teste psihologice. Accesați site-ul
Alte subiecte care v-ar putea interesa:

Mai multe informații despre: terapie cu cristale