acetilcisteina

07-10-2009
9eu_dani9
Nu este medic/terapeut
9eu_dani9
buna seara! va rog sa imi spuneti daca este ceva grav si ce sa fac, am luat acetilcisteina pentru tuse iar la 2 zile dupa ce incepusem sa iau regulat cate 3 pe zi am inceput sa simt ca ma doare putin in piept defiecare data cand inghit ceva cand mananc. multumesc!
2 comentarii
0
07-10-2009, ora 08:12
scarface
Nu este medic/terapeut
scarface
Possible side effects of Acetylcysteine Solution:

All medicines may cause side effects, but many people have no, or minor, side effects. Check with your doctor if any of these most COMMON side effects persist or become bothersome:

Cold, clammy skin; drowsiness; fever; inflammation of the mouth or tongue; nausea; runny nose; vomiting.
Seek medical attention right away if any of these SEVERE side effects occur:

Severe allergic reactions (rash; hives; itching; difficulty breathing; tightness in the chest; swelling of the mouth, face, lips, or tongue); mouth sores; throat and lung irritation.

This is not a complete list of all side effects that may occur.
0
07-10-2009, ora 18:21
Dr. Balcan Anisoara
Medicina de familie, Erbiceni, Iasi
Dr. Balcan Anisoara
Ai fost la medic sau ai luat de unul singur ACC?Te-a consultat cineva ? Daca intr-adevar esti racit la plamani nu-ti trece doar cu acetilcisteina, se calmeaza tusea, dar inflamatia de pe caile respiratorii si poate ca si de la plamani nu trec.Mergi pana la medicul tau de familie.
Adaugă un comentariu / răspuns