Ajutați-mă, vă rog.. nu se mai eliberează cod de parafă
De curând m-am angajat la un cabinet de stomatologie și m-am dus să depun actele necesare pentru a obține codul de parafă la dsp Dolj, nu m-au lămurit deloc.. după cum spun ei, conform noii legi, nu se mai eliberează cod de parafă și că pot să îmi fac o ștampilă cu nume și medic stomatolog. La care eu am întrebat ce se va întâmpla atunci când voi prescrie un antibiotic, cei de la farmacie vor elibera pacientului medicamentul, neavând un cod de parafă?
Știe cineva ce se întâmplă sau ce as putea sa fac?
Mulțumesc anticipat!
Știe cineva ce se întâmplă sau ce as putea sa fac?
Mulțumesc anticipat!
7 comentarii
Buna dimineata
Solicitati un raspuns in scris in care sa se precizeze articolul de lege invocat.
Solicitati un raspuns in scris in care sa se precizeze articolul de lege invocat.
Mulțumesc frumos! O sa încerc, mă gândeam să mai sun și la Colegiul Medicilor..
Directia sanitara trebuie sa va elibereze parafa in baza certificatului de membru al Colegiului. Fara parafa nu puteti profesa. In fiecare an la avizarea certificatului de membru la Colegiu vi se cere parafa.
Am toate actele necesare pentru eliberarea codului de parafă, dar a zis că nu îmi dă că s-a schimbat legea, de când au descoperit medicii falși..
Am mai verificat si nu s-a schimbat nici o lege.
O sa mai sun luni.. mi s-ar părea foarte urat din partea lor să pună oamenii pe drumuri degeaba..
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte recente din această secțiune:
- 0MEDIC STOMATOLOG- BELGIA
- 3Chirurgie ortognata
- 0MEDIC STOMATOLOG- BELGIA
- 1Stomatolog bun in bucuresti pentru experienta?
- 3durere dinte
- 0MEDIC STOMATOLOG BELGIA
- 0Curs International de Specialitate
- 0Cautam MEDIC STOMATOLOG -BELGIA
- 2Masea plombata acum o saptamana care de ieri a inceput sa doara
- 2Carie care mi a spart dintele !!! Ajutor !!!