alimentatie -debutul dentitiei
Buna ziua! Am o fetita de 11 luni, in ceea ce priveste alimentatia pana acum nu au fost probleme, dar de 2 zile de cand a inceput sa se vada primul dintisor nu mananca mancare - prefera lapte (ii dam lapte de la nestle - nan). Nu suntem un copil gras - avem 8 Kg. Nu stiu cum sa pocedez (am asteptat pana la urmatoarea masa dar tot asa...ia cateva linguri printre lacrimi). E normal sa ii scada pofta de mancare? Ma gandesc sa nu slabeasca.
2 comentarii
Nici dvoastra cand aveti dureri nu mai aveti pofta de mancare. E f. normal.
In plus laptele praf pe care il dati e mult prea hranitor pt. un copil si nu trebuie sa va faceti grji daca mananca mai putin. Ce face copilul este intotdeauna corect si ce stiu, cred si fac mamele este mai intotdeauna gresit.
Puteti ajuta foarte efecient copilul in aceasta faza cu ajutorul unui remediu homeopat de la farmacie.
In plus laptele praf pe care il dati e mult prea hranitor pt. un copil si nu trebuie sa va faceti grji daca mananca mai putin. Ce face copilul este intotdeauna corect si ce stiu, cred si fac mamele este mai intotdeauna gresit.
Puteti ajuta foarte efecient copilul in aceasta faza cu ajutorul unui remediu homeopat de la farmacie.
De obicei dupa eruptia dintisorului apetitul reapare, mai ales daca ii administrati si profilaxie cu fier pentru anemie. In timpul eruptiei dentare se poate administra Nurofen si se pot masa gingiile cu Calgel.
Alte subiecte recente din această secțiune: