Alis
BUNA!
Fetita mea de 5.9 luni are o problema. I s-a inflamat buza superioara, s-a cojit si este foarte iritata.
Dureaza de 3 zile. Am dat-o cu un unguiant cu galbanele si propolis dar nu i s-a ameliorat starea. Am fost la doctor si i-a pus diacnosticul : stomatita. Ia prescris medicamente dintre care amoxicilina, nurofen si un preparet format din mai multe substante. Ii voi administra medicamentele.
I s-a mai intamplat cuiva?
Fetita mea de 5.9 luni are o problema. I s-a inflamat buza superioara, s-a cojit si este foarte iritata.
Dureaza de 3 zile. Am dat-o cu un unguiant cu galbanele si propolis dar nu i s-a ameliorat starea. Am fost la doctor si i-a pus diacnosticul : stomatita. Ia prescris medicamente dintre care amoxicilina, nurofen si un preparet format din mai multe substante. Ii voi administra medicamentele.
I s-a mai intamplat cuiva?
2 comentarii
Da, insa medicamentele acelea nu ii vor face decat rau si nu are de aface cu cauza. Problema vine de la un banal dereglaj de calciu care se rezolva cu 1 granula din remediul homeopat Calcarea carbonica CH30 sau CH200. Pacat de copil sa-l toxifiati cu prostiile acelea chimice. Dupa ele cine stie ce o sa mai faca si de problema tot nu scapati.
Alte subiecte recente din această secțiune: