Amigdale Cu puroi
Bună ziua acum o săptămână am avut febra 38 prima zi, 39 mai mult seara. Următoarele. 3.zile, fără nici un alt simptom nas gat. Am tratat cu panadol - nurofen a 4 respectiv 6 ore. După aceste 4 zile. La. Consultul pediatric a fost găsite fetitei amigdalele. Și ganglionii inflamați gat subraț și abdominal. Am făcut analize sânge exudat. Coproparazit la care nu a ieșit nimic, decât tgo tgp mărite Și vsh. Inițial a fost suspecta de. Mononucleoza. Dar nu au ieșit pozitive. Acum a 10 zi avem gatu inflamat cu puroi pe amigdale ușoară. Stare. Febrile. 37 cu 4, 37 cu 8 noaptea și ușoară enterocolita care o dregem u ceaiuri pâine. Prăjită și smecta.ce ma Sfatuiti va rog
1 comentarii
Buna ziua
Ar fi util sa fie facut un alt consult pt a aprecia daca este amigdalita purulenta prezenta. In ceea ce priveste temperatura pe care o are copilul, nu este febra ( peste 38 C este considerata febra) si, va sfatuiesc, sa nu ii dati antitermice ci doar surplus de lichide (ceaiuri, supe, compoturi, sucuri naturale).
Ar fi util sa fie facut un alt consult pt a aprecia daca este amigdalita purulenta prezenta. In ceea ce priveste temperatura pe care o are copilul, nu este febra ( peste 38 C este considerata febra) si, va sfatuiesc, sa nu ii dati antitermice ci doar surplus de lichide (ceaiuri, supe, compoturi, sucuri naturale).
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 2HELP ! - Adenopatie laterocervicala dreapta -HELP !
- 3amigdalite pultacee + frica la prescolar
- 0amigdalita pultacee la 4 ani
- 2amigdalita pultacee
- 6Adenopatie supraclaviculara = cancer?
- 6Amigdalita pultacee.. ma doare foarte tare gatul si nu pot sa inghit
- 16Dupa operatie acuza dureri abdominale... este grav?
- 1Amigdalita pultacee
- 13adenopatie supraclaviculara stanga
- 5tratament amigdalita pultacee... mi-a aparut din nou albeata
- 3Ganglioni şi adenopatii crescute
- 2tuse incarcata la copil si amigdalita pultacee?
- 6Amigdalita pultacee - se scapa de ea vreodata?!
- 2Copil 4 ani cu amigdalite repetate
- 1Ganglion inghinal stang inflamat
- 3„Colt” de amigdala care nu a fost scos
- 3Adenopatie laterocervicala
Mai multe informații despre: Adenopatia amigdalita pultacee
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: