Angiom frontal stang

06-01-2012
frederica
Nu este medic/terapeut
frederica
In urma cu ceva timp fetitei mele in varsta de 5 ani i-a crescut un cosulet care pe zi ce trece era din ce in ce mai mare. Deseori s-a lovit pana i-a dat sangele ce nu puteam sa-l stapanesc. Am consultat o doamna doctor care m-a trimis la o alta doamna doctor care i-a cauterizat bubita, dupa ce i-a fost dat diagnosticul de angiom frontal stang. Cum spuneam a fost cauterizata, dar dupa un timp pe langa cojita care, dupa spusele doamnei doctor ar fi trebuit sa cada, a inceput sa ii creasca din nou. Acelasi chin. vad cum fetitei ii creste din nou bubita. Am ajuns in sfarsit, in Bucuresti la un alt doctor care m-a trmis inapoi in orasul meu la un alt doctor. Ultimul doctor la care am fost mi-a spus ca probabil s-a infectat deoarece nu a fost cauterizata corect si de aceea sa-i dau bubita de doua ori pe zi cu iod. dupa ce ii va disparea infectia mi s-a spus ca singura solutie este o interventie chirurgicala. dar trebuie sa astept pana cand dumnealui va veni din vacanta.ce sa fac? va rog, lamuriti-ma deoarece multi doctori nu au fost in stare.
2 comentarii
0
06-01-2012, ora 14:47
Amarilla
Nu este medic/terapeut
Amarilla
Degeaba tratati buba. Buna este doar un proces prin care corpul incearca se se scape de anumite toxine din sange.
Aceste tip de tratament este nu numai inutil dar si daunator. Daca reusiti sa suprimati iesirea puroiului toxinele vor ataca intern corpul si ii vor dauna mult mai mult. Doctorii se lupta contra inteligentei organsimului. De aceea nici nu va poate ajuta nici un medic in acest fel: corpul stie ce face, medicii nu stiu ce fac ci fac numai ceva (daunator) ca sa nu faca nimic.
0
07-01-2012, ora 19:04
frederica
Nu este medic/terapeut
frederica
imi pare rau dar bubita nu are puroi e doar ca un cos rosu care creste.o acumulare de sange situata pe un vas de sange.
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
10-10-2016, ora 10:00
Publicitate ROmedic
Administrator forum
La-Pediatru.ro
Căutați un pediatru bun?
La-Pediatru.ro este un proiect ROmedic unde găsiți cea mai completă listă de medici pediatri din România. Alegeți din peste 4000 de pediatri - cu date de contact, prezentări și recomandări de la părinți.
Cunoașteți un pediatru bun? Oferiți-i o recomandare aici! Accesați site-ul