anticonceptionalele.

03-11-2010
giulia87
Nu este medic/terapeut
giulia87
buna.timp de 6 luni am luat jasmin in acelasi timp sunt si fumatoare.de vreo 2 saptamani am dureri de cap foarte mari.Am fost la medic mi-au facut un control la cap si la ochii, au zis ca nu am nimik.doar m-a intrebat daca fumez si iau AC.Am zis ca da atunci mi-a fost recomandat sa nu le mai iau si am intrerupt la mijlocul lunii deci mai aveam 2 saptamani.Ce reactii adverse o sa am????Mi-a fost recomandat sa iau paracetamol de 1000mg de 3 ori pe zi si nurofen durerile de cap inca mai sunt nu asa ca inainte abia au trecut 3 zile.totusstau si ma intreb astea or fii cauzele durerilor mele de cap????si fumatul l-am redus 1-3 pe zi.multumesc si daca imi puteti da o parere la toate astea
1 comentarii
0
05-11-2010, ora 12:13
Dr. Balcan Anisoara
Medicina de familie, Erbiceni, Iasi
Dr. Balcan Anisoara
E foarte probabil ca acestea sa fie cauza durerilor tale de cap.fumatul si AC nu fac casa buna, si prima problema ce apare sunt durerile de cap.parerea mea este ca iei prea multe antalgice.si paracetamol 3/zi, si nurofen.ia doar nurofen, doar atunci cand este cazul, bea multe lichide si incearca sa nu mai fumezi.
Adaugă un comentariu / răspuns