Aritmii | Forumul Medical ROmedic

Aritmii

06-10-2025
SaintGeorge96
Nu este medic/terapeut
SaintGeorge96
Bună ziua.
Am 29 de ani bărbat, 1.84 înălțime 110 kg.
De ceva vreme experimentez niște aritmii la inimă la care nu am găsit nici o soluție deocamdată.
La început aritmiile le percepeam ca o înțepătură în jurul stomacului, am crezut că e ceva de la stomac.
Am fost la un doctor gastroenterolog mi-a spus că e colon iritabil.
In fine după ceva vreme, nu m-am simiți bine și simțeam același înțepături, aveam simptomele unui atac de panică. Am pus mâna la gât și am văzut că înțepătura aia de fapt era aritmie, chestie care m a panicat și mai mult.
Am fost la urgențe, nu m-au ajutat cu nimic.
Am fost la un cabinet privat de cardiologie unde am făcut test de efort, holter de 24 de ore și ce o mai fost să fac.
M-au trimis acasă după 12 milioane plătite, mi-a spus doctorul că toți mai pățim așa ceva, să i-au magneziu și un nopriel la nevoie dacă tensiunea este măricică.
Când am ajuns acasă același simptome, acum în piept, înțepături în piept aproape toată ziua, și m a ținut câteva zile, și când stăteam în pat înainte de somn, aproape non stop fara să am alte simptome.
Pe deoparte am zis că dacă doctorul a zis că sunt ok să nu mai dau importanță.
Dar tot văd că a trecut ceva vreme probelma asta nu se mai termină.
Câteodată mă ia din senin, câteodată după efort apar aritmiile, sunt zile care mă ține mai mult și zile în care mă ține mai puțin dar Au fost și zile bune de parcă am scăpat, dar nu.
Întrebarea mea este ce pot să mai fac acum?
1 comentarii
0
06-10-2025, ora 20:34
tassevasi
Nu este medic/terapeut
tassevasi
Salut tinere, mai intai cauta pe net Sindromul Roemheld, ai sa intelegi multe lucruri de acolo, apoi sa mai slabesti pina la 80 85 kg, si al treilea lucru si cel mai important sa treci la un program de sport zilnic, magneziu si alte minerale.
Adaugă un comentariu / răspuns