Bebe 7 luni nas înfundat
Bună ziua!
Fetita mea de 7 luni prezintă tuse productiva și ii curge nasul foarte tare. Nu a făcut febra și nu are rosu în gat. I-am pus pana acum doar picături cu sare de mare în năsuc. Ar ajuta dacă i as face aerosol cu ser? Sau ce tratament as putea sa ii dau pentru a scăpa de tuse și mucozitati?
Starea ei generala este buna.
Fetita mea de 7 luni prezintă tuse productiva și ii curge nasul foarte tare. Nu a făcut febra și nu are rosu în gat. I-am pus pana acum doar picături cu sare de mare în năsuc. Ar ajuta dacă i as face aerosol cu ser? Sau ce tratament as putea sa ii dau pentru a scăpa de tuse și mucozitati?
Starea ei generala este buna.
1 comentarii
Buna ziua
Dn pacate durata virozelor s-a prelungit. Daca starea generala este buna procedati in continuare la administrarea de picaturi de ser fiziologic in nari si, in plus, fluidificati secretiile de pe caile respiratorii cu aport crescut de lichide calde, umidificati aerul in camera si dati Bronchicum 5-6 pic. x 3 /zi, 4-5 zile. Sanatate !
Dn pacate durata virozelor s-a prelungit. Daca starea generala este buna procedati in continuare la administrarea de picaturi de ser fiziologic in nari si, in plus, fluidificati secretiile de pe caile respiratorii cu aport crescut de lichide calde, umidificati aerul in camera si dati Bronchicum 5-6 pic. x 3 /zi, 4-5 zile. Sanatate !
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 3de cateva luni cand ma trezesc dim ma trezesc cu nasul infundat
- 13Nas infundat
- 8Rosu in gat persistent, rezistent la antibiotic
- 25nas infundat respiratie ingreunata
- 17Nas infundat
- 7nas infundat noaptea de vreun an
- 42Nas infundat, raceali dese si cornete nazale marite
- 2nas infundat la bebelusul de 11 luni
- 3nas infundat la copil 1 an jumatate
- 0Rog urgent un sfat! deficiențe respiratorii f grave
- 6Nas înfundat, ureche înfundata cu pulsatie, durere de cap frunte cu pulsatie.
- 2Nas înfundat
- 7Nas Infundat
- 0Nas înfundat
- 4Nas infundat la bebe de 6luni jumate
- 2Nas înfundat operat deviație de sept
- 1Nas infundat fetita de 4 ani si jumatate
- 6Nas infundat-deviatie sept- frisoane
- 4Nas infundat constant și sforăit
- 1Nas infundat, posibila lipsa de oxigen accentuata pe timpul noptii
Mai multe informații despre: nasul infundat nas infundat
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: