Bebe 7 luni nas înfundat

Bună ziua!
Fetita mea de 7 luni prezintă tuse productiva și ii curge nasul foarte tare. Nu a făcut febra și nu are rosu în gat. I-am pus pana acum doar picături cu sare de mare în năsuc. Ar ajuta dacă i as face aerosol cu ser? Sau ce tratament as putea sa ii dau pentru a scăpa de tuse și mucozitati?
Starea ei generala este buna.
Fetita mea de 7 luni prezintă tuse productiva și ii curge nasul foarte tare. Nu a făcut febra și nu are rosu în gat. I-am pus pana acum doar picături cu sare de mare în năsuc. Ar ajuta dacă i as face aerosol cu ser? Sau ce tratament as putea sa ii dau pentru a scăpa de tuse și mucozitati?
Starea ei generala este buna.
1 comentarii

Buna ziua
Dn pacate durata virozelor s-a prelungit. Daca starea generala este buna procedati in continuare la administrarea de picaturi de ser fiziologic in nari si, in plus, fluidificati secretiile de pe caile respiratorii cu aport crescut de lichide calde, umidificati aerul in camera si dati Bronchicum 5-6 pic. x 3 /zi, 4-5 zile. Sanatate !
Dn pacate durata virozelor s-a prelungit. Daca starea generala este buna procedati in continuare la administrarea de picaturi de ser fiziologic in nari si, in plus, fluidificati secretiile de pe caile respiratorii cu aport crescut de lichide calde, umidificati aerul in camera si dati Bronchicum 5-6 pic. x 3 /zi, 4-5 zile. Sanatate !

Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 3probleme respiratie, nas infundat
- 10Adenoidita cronica
- 42Nas infundat, raceali dese si cornete nazale marite
- 4Dureri de cap, nas infundat, durere de maxilar, ochi si ureche
- 5probleme mucoasa nazala
- 6de 2 luni am nasul infundat (nara stanga)
- 0Durere de cap, in gat si nas infundat
- 7nas si urechi infundate, durere in gat mucusuri ingrosate.
- 7Nas infundat.
- 14Probleme nas, ORL
- 2doar o nara infundata (dupa operatie)
- 1Nas infundat partial in pozitia vertical si aproape total in pozitia orizontala
- 4Nas infundat
- 7Nas infundat
- 2Nas infundat, durere in gat, stranut, lipsa miros.
- 0Nas înfundat permanent bebe
- 0Bebeluș 3 luni jumate - albastru pe lângă guriță
- 1Durere ureche nas infundat
Mai multe informații despre: nasul infundat nas infundat
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: