Bebe 7 luni nas înfundat
Bună ziua!
Fetita mea de 7 luni prezintă tuse productiva și ii curge nasul foarte tare. Nu a făcut febra și nu are rosu în gat. I-am pus pana acum doar picături cu sare de mare în năsuc. Ar ajuta dacă i as face aerosol cu ser? Sau ce tratament as putea sa ii dau pentru a scăpa de tuse și mucozitati?
Starea ei generala este buna.
Fetita mea de 7 luni prezintă tuse productiva și ii curge nasul foarte tare. Nu a făcut febra și nu are rosu în gat. I-am pus pana acum doar picături cu sare de mare în năsuc. Ar ajuta dacă i as face aerosol cu ser? Sau ce tratament as putea sa ii dau pentru a scăpa de tuse și mucozitati?
Starea ei generala este buna.
1 comentarii
Buna ziua
Dn pacate durata virozelor s-a prelungit. Daca starea generala este buna procedati in continuare la administrarea de picaturi de ser fiziologic in nari si, in plus, fluidificati secretiile de pe caile respiratorii cu aport crescut de lichide calde, umidificati aerul in camera si dati Bronchicum 5-6 pic. x 3 /zi, 4-5 zile. Sanatate !
Dn pacate durata virozelor s-a prelungit. Daca starea generala este buna procedati in continuare la administrarea de picaturi de ser fiziologic in nari si, in plus, fluidificati secretiile de pe caile respiratorii cu aport crescut de lichide calde, umidificati aerul in camera si dati Bronchicum 5-6 pic. x 3 /zi, 4-5 zile. Sanatate !
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 7senzatie nervanta: nas infundat
- 4in urma unei raceli am ramas cu secretii in gat
- 7nara infundata cand ma asezam in pozitia culcat
- 18Rinita
- 77Tuse si nas infundat fetita de 3 ani
- 3Nasuc infundat la nou-nascut
- 10Adenoidita cronica
- 1nas infundat si raguseala doar dimineata
- 4nas infundat
- 1Nas infundat cu polipi mariti
- 6de 2 luni am nasul infundat (nara stanga)
- 1nas infundat ajutor
- 10Nas infundat si secretii care nu pot fi aspirate
- 2Nas foarte infundat
- 3Nas incarcat
- 3Nas infundat
- 7Nas infundat
- 0Nas infundat-posibila dependenta de Olynth?
- 3Operatie deviatie sept și hipertrofie cornet nazal
- 1Nas infundat, posibila lipsa de oxigen accentuata pe timpul noptii
Mai multe informații despre: nasul infundat nas infundat
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: