Bio-Melatonina

07-02-2011
mariaalegra
Nu este medic/terapeut
mariaalegra
Buna dimineata,

Am perioade destul de lungi de insomnii, mai devreme de 2-3 dimineata nu vine somnul si la 8 ma trezesc. De 4 zile iau bio-melatonina insa eferctul este invers. Nu ma ajuta deloc, maxim o ora dorm pe noapte. Sunt foarte umflata cand ma trezesc dimineata si abia reusesc sa stau in picioare.
Credeti ca bio-melatonina are efectul asta sau organismul meu a luat-o razna?
Multumesc!
4 comentarii
0
07-02-2011, ora 12:06
Katyella
Nu este medic/terapeut
Katyella
Incearca cu ceai de sunatoare seara. Fa-ti un obicei placut din somnul de seara, putina aromaterapie (niste betisoare pe un hol sau niste miresme orientale nu foarte puternice), o baie calda, alternata cu un dus scotian, asculta muzica ce iti place, citeste.nu te uita la TV inainte sa adormi.

Si nici nu te mai gandi "ah, nu-mi vine somnul, iar stau treaza). Ocupa-ti timpul in mod util chiar daca e tarziu si vei vedea ca somnul va veni singur.
0
07-02-2011, ora 14:38
mariaalegra
Nu este medic/terapeut
mariaalegra
Multumesc frumos!
0
20-01-2016, ora 22:19
juliana92
Nu este medic/terapeut
juliana92
Buna ziua!am foarte mult timp de cand nu mai pot dormi noaptea!medicul mi.a dat mirzaten de 30 mg sa iau un comprimat seara! Eu iau doar un sfert si abia ma pot trezi dimineata, in plus ma trezesc obosita!am fost la un plafar si mi.au dat melatonina de 2, 4 g! Va rog sa imi spuneti daca da dependenta si daca pot consuma cafea sau alte medicamente! Multumesc frumos!
0
23-04-2016, ora 12:14
eula
Nu este medic/terapeut
eula
Buna,

Nu sunt medic insa din cele ce stiu, Bio- Melatonina trateaza simptomele de schimbare de ritm circadian in cazul insomniilor si este recomandat de medici pentru a trata efectele nedorite in acest sens ale medicamentelor cu actiune de schimbare a ceasului biologic. Multa sanatate iti doresc!
Adaugă un comentariu / răspuns