broncho -waxom

18-02-2011
me_67
Nu este medic/terapeut
me_67
in urma unui consult mi s-a recomandat pentru imunitate bronchowaxom.dupa 2 zile de la administrare baiatul a facut febra, mi s-a spus despre aceasda, dar are si putin rosu in gat si a tusit de cateva ori
ce sa fac?
e posibil o reactie a acestui medicament sau e bolnav si trebuie sa-i dau antibiotic si sa intrerup bronchowaxomul?
merge sa-i dau concomitent si una si alta?
am fost la medicul de familie si mi-a dat bioparox, ibuprofen si humex, insa zice ca-l doare in gat?
sunt derutata, nu stiu ce sa fac?
va multumesc
1 comentarii
0
18-02-2011, ora 10:31
zanebune
Nu este medic/terapeut
zanebune
Se pare ca nu sunteti constienta ce i-ati dat copilului. Acest medicament consta din milioane de bacterii patogene.
El nu are cum sa intareasca nici un sistem imunitar ci numai sa-l slabeasca, dupa cum se vede si din reactia copilului. Este greseala dvoastra ca nu cititi prospectul si nu va informati inainte de a da medicamente prescrise de medici. Medicii nu au timp sa citeasca prospectele. Este datoria pacientului sa o faca.
Despre nocivitatea bacteriilor continute de acest medicament puteti citi peste tot. Ar fi bine sa opriti imediat administrarea.
Adaugă un comentariu / răspuns

10-10-2016, ora 10:00
Publicitate ROmedic
Administrator forum
La-Pediatru.ro
La-Pediatru.ro - Centrul de informare pentru părinți
La-Pediatru.ro este un proiect ROmedic ce vine în sprijinul părinților cu informații complete și documentate științific despre toate aspectele îngrijirii copiilor. În plus vă oferă o listă actualizată de peste 4000 de pediatri cu date de contact, prezentări și recomandări de la părinți. Accesați site-ul