bubite mici rosii pe spate, abdomen si piept la bebe de 6 luni

11-09-2011
hoanna
Nu este medic/terapeut
hoanna
am un bebe de 6 luni si jumatate, am inceput de curand diversificarea si de 3 zile i-au aparut bubite mici rosii si multe in zonele specificate in titlul subiectului, se poate sa fie alergie? Pana acum i-am dat doar mar, para piersica, nectarina, avocado, pruna, cartof dulce, umpic de banana, la toate am asteptat 3 zile, sa vad daca are vreo reactie alergica si nu a avut.Ii mai dau si cereale pt bebelusi 6+ cu gluten.Se poate totusi sa fie de la ele?Multumesc, o zi buna!
1 comentarii
0
11-09-2011, ora 12:47
c0rina
Nu este medic/terapeut
c0rina
piersica, nectarina, para cruda, nu sunt bune pt. bebelusi. pere doar fierte. pruna face diaree. poate sa fie de la fructe sau de la pesticidele folosite. diversificarea este prea variata, reduceti la mai putine fructe si legume: cartof dulce, dovleac, mar fiert, etc.
Adaugă un comentariu / răspuns

10-10-2016, ora 10:00
Publicitate ROmedic
Administrator forum
La-Pediatru.ro
La-Pediatru.ro - Centrul de informare pentru părinți
La-Pediatru.ro este un proiect ROmedic ce vine în sprijinul părinților cu informații complete și documentate științific despre toate aspectele îngrijirii copiilor. În plus vă oferă o listă actualizată de peste 4000 de pediatri cu date de contact, prezentări și recomandări de la părinți. Accesați site-ul