Bubite rosi pe capul penisului
Am si eu o problema mia iesit niste bunite rosi pe capul penisului... oare ce poate fii ma mentin mereu curat si nu despar le am de vro 3-4 luni prin sex leam luat sau din cauza la prezevativ.. cu prezevativ am facut de 3 ori si dupa fara oare e vro boala is rosi si mici poate fi si de boxeri oare sunt potin speriat sper sa nu fie grav asp raspuns dvs va multu.esc
1 comentarii
Poate sa fie o alergie la materialul de la chiloti sau de la gelul de dus care il folosesti.
Asta depinde, daca ai o scurgere urat mirositoare sau mai alba-galbena poate fi vorba de o boala cu transmitere sexuala care se poate lua chiar si daca folosesti prezervativ.poate fi Candida.Cel mai sigur este sa te duci la un urolog.
Asta depinde, daca ai o scurgere urat mirositoare sau mai alba-galbena poate fi vorba de o boala cu transmitere sexuala care se poate lua chiar si daca folosesti prezervativ.poate fi Candida.Cel mai sigur este sa te duci la un urolog.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 6alergie care reapare.. ce e de facut?
- 1ajutor... bubite rosi pe capul penisului
- 3pe capul penisului mi-au aparut ca niste punctulete micute rosii
- 6Rog seriozitate - Bubitze rosii-rozalii in jurul penisului.
- 15bubite rosii pe penis
- 4cancer?
- 3boala genitala sau urologica?
- 16bubite rosii pe corp
- 5buba rosie pe scrot
- 8caut ajutor: bubite rosii
- 2ajutor bubite rosii pe capul penisului
- 4Preput crapat, pete rosii pe capul penisului, scurgere galbuie
- 5in urma cu 3 zile, mi-au aparut in gat niste bubite rosii
- 2Bubite Rosii
- 1Bubite rosii, dese pe capul penisului si pe pielea penisului
- 4roseata, mancarime, inflamare, fimoza preput si penis
- 1Urgent: de o saptamana prezint niste bubite rosii putin umflate
- 4Pete rosii pe penis
- 0Bubite rosii pe fata ce apar si dispar spatamanal
- 0Bubițe roșii și mici pe capul penisului
Mai multe informații despre: bubite rosii bubite rosii de la prezevativ bubite rosii pe penis
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm: