Bubite rosi pe capul penisului
Am si eu o problema mia iesit niste bunite rosi pe capul penisului... oare ce poate fii ma mentin mereu curat si nu despar le am de vro 3-4 luni prin sex leam luat sau din cauza la prezevativ.. cu prezevativ am facut de 3 ori si dupa fara oare e vro boala is rosi si mici poate fi si de boxeri oare sunt potin speriat sper sa nu fie grav asp raspuns dvs va multu.esc
1 comentarii
Poate sa fie o alergie la materialul de la chiloti sau de la gelul de dus care il folosesti.
Asta depinde, daca ai o scurgere urat mirositoare sau mai alba-galbena poate fi vorba de o boala cu transmitere sexuala care se poate lua chiar si daca folosesti prezervativ.poate fi Candida.Cel mai sigur este sa te duci la un urolog.
Asta depinde, daca ai o scurgere urat mirositoare sau mai alba-galbena poate fi vorba de o boala cu transmitere sexuala care se poate lua chiar si daca folosesti prezervativ.poate fi Candida.Cel mai sigur este sa te duci la un urolog.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 2am nevoie de un sfat daca se poate: bubite mici si rosii pe penis
- 14Capul penisului rosu
- 2de 3 ani am pe capul penisului si in partea de jos niste mici bubite
- 10mici bubulite pe penis
- 3bubite rosii pe capul penisului
- 3bubite rosii pe penis
- 6varsat de vant sau nu?
- 0bubite rosii care ma maninca
- 2Bubite Rosii
- 0Bubite rosii pe fata ce apar si dispar spatamanal
- 2Mancarime penis - posibil boala cu transmitere sexuala?
- 0Pete roșii pe penis și tumefactie
- 0Bubite rosii pe pielea penisului.
- 1Scurgeri din penis si bubite rosii
- 0Bubițe roșii și mici pe capul penisului
- 2Ajutor - bubite rosi pe capul penisului si pe preput, usturimi si mancarimi
- 1Fetiță de patru ani cu pete roșii pe tot corpul
- 0Bubite pe abdoment si spate
- 0Bubițe pe penis
- 1Salutare! bubițe mici roșii pe penis
Mai multe informații despre: bubite rosii bubite rosii de la prezevativ bubite rosii pe penis
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm: