Bubite rosi pe capul penisului
Am si eu o problema mia iesit niste bunite rosi pe capul penisului... oare ce poate fii ma mentin mereu curat si nu despar le am de vro 3-4 luni prin sex leam luat sau din cauza la prezevativ.. cu prezevativ am facut de 3 ori si dupa fara oare e vro boala is rosi si mici poate fi si de boxeri oare sunt potin speriat sper sa nu fie grav asp raspuns dvs va multu.esc
1 comentarii
Poate sa fie o alergie la materialul de la chiloti sau de la gelul de dus care il folosesti.
Asta depinde, daca ai o scurgere urat mirositoare sau mai alba-galbena poate fi vorba de o boala cu transmitere sexuala care se poate lua chiar si daca folosesti prezervativ.poate fi Candida.Cel mai sigur este sa te duci la un urolog.
Asta depinde, daca ai o scurgere urat mirositoare sau mai alba-galbena poate fi vorba de o boala cu transmitere sexuala care se poate lua chiar si daca folosesti prezervativ.poate fi Candida.Cel mai sigur este sa te duci la un urolog.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 4bube rosii..ajutor
- 14Bubite rosii pe capul penisului
- 9bubite rosii
- 3pustule la culoarea pielii=recidiva?
- 4Bubite rosii pe capul penisului
- 7bubite rosii pe brate si picioare
- 3bubite rosii pe picior
- 3bubite rosii pe tot corpul
- 4Bubite, Alunite rosii. Sunt normale sau sunt ipohondru? :)
- 6varsat de vant sau nu?
- 0bubite rosi pe capul penisului
- 0bubite rosii care ma maninca
- 1penis stramb, bubite rosii pe capul acestuia
- 2Bubite Rosii
- 0Pata rosie(bubite rosii) pe partea dorsala a bratului + foto
- 1Bubite mici si rosii pe picioare de la incaltaminte
- 1Mici punctulete rosii pe piele !
- 1Bubite rosii pe corp
Mai multe informații despre: bubite rosii bubite rosii de la prezevativ bubite rosii pe penis
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm: