bubite rosii in zona intima

16-11-2011
ovii
Nu este medic/terapeut
ovii
buna seara ! de o saptamana mi-au aparut in zona intima bubite rosii care acum mi-au trecut insa zona a ramas rosie si am mancarimi.Am folosit crema pimafucin si am luat pastile flucovim.Ce pot face sa imi treaca ?
2 comentarii
0
17-11-2011, ora 00:56
tema
Nu este medic/terapeut
tema
Daca nu ti-a trecut cu acest tratament, poate este si o infectie bacteriana, poate candida pe care o ai nu este sensibila la aceste antifungice sau poate te reinfectezi de la partenera.
Lenjeria intima si pantalonii trebuie dezinfectati - spalati la peste 70 de grade.
Vorbeste cu doctorul sa faci o - analiza de secretie uretrala cu antibiograma si antifungigrama.
Acolo o sa iti indice la antibiotice si antifungice sunt sensibile bacteriile gasite.
Partenera trebuie sa faca si ea tratament si la fel - lenjeria si tot ce vine in contact cu zona intima sa fie spalat la peste 70 de grade.
0
17-11-2011, ora 11:55
jenoset
Nu este medic/terapeut
jenoset
daca ai mancarimi si zona este rosie maronie sar putea mai mult ca sigur sa fie o ciuperca eu am folosit tinctiura de iod(sa nu te speri daca pisca, ustura ca naiba, dureaza vreo 2-3 min)si dupa aia clotrimazol inainte tinctiura dupa ce se usca pui clotrimazol 2-3ori pe zi inainte de aplicare zona se spala si se usca bine, hainele spalate la peste 70 grade(lenjeria intima) cum spunea si celalalt membru.aceasta in cazul in care nu ai secretii cand urinezi de culoare alba sau nu ai puroi.dar cel mai bine sa consulti un dermatolog.multa sanatate
Adaugă un comentariu / răspuns