cancer colon, scurgeri zona genitala.

16-03-2016
dana G
Nu este medic/terapeut
dana G
Buna ziua. Va rog, daca se poate sa ma ajutati sa inteleg un fenomen. Mama mea, in varsta de 65 de ani a fost diagnosticata cu cancer de col uterin in noiembrie 2013. Aurmat proceduri de radioterapie, 2 tipuri de chimioterapie si o operatie de histerectomie total cu rezectie de colon ( pt. ca tumora uterina era perete in perete cu o portiune de colon. la cca 2 saptamani dupa operatie a inceput sa acuze dureri in zona rectului superior, la inceput suportabile, dar trptat s-au accentuat ca durata si intensitate, incat nici cu 3-4 cps. tramadol pe zi nu-si faceau efectul. La 4 luni de la interventie a inceput sa aiba o usoara scurgere in zona genitala, care in urmatoare zi a devenit si mai abundenta, dandu-ne astfel seama ca era vorba despre o scurgere cu materii fecale. A fost internata si stabilizata din punctul de vedere al hemoglobinei ( avea 6 la internare) si dupa 2 zile a fost operata, i s-a facut colostomie. Problema mea este ca nici dupa aprox. 3 saptamanai de la operatie, aceasta scurgere nu s-a oprit, se colecteaza si in punga ( putin ) si elimina si prin zona genitala in continuare. Medicul a spus caeste in regula, ca aceasta scurgere este posibila si o luna, chiar doua. va rog sa ajuati sa inteleg ce se intampla, daca este normal ca inca sa aiba aceste scurgeri. Peste o zi urmeaza sa fie externata si nu sunt sigura ca lucrurile sunt in regula.
PS : Personal am toata aprecierea pentru acest medic chirurg, dar as mai vrea o opinie avizata pentru ca parca, de aceasta data, instinctul ii trage un semnal de alarma.
1 comentarii
0
17-03-2016, ora 17:30
Dr. Adrian Platon
Chirurgie generala, Bucuresti
Dr. Adrian Platon
Buna ziua.
Colostoma a fost facuta tocmai pentru a drena materiile fecale pe ea, si sa se reduca scurgerea vaginala. Cred ca trebuie sa ascultati sfaturile d-nului dr si sa mai asteptati ceva vreme.
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
06-06-2023, ora 10:15
Publicitate ROmedic
Administrator forum
Senzație de greutate și durere în picioare? Din anul 1997 suntem în România și tratăm varice fără operație și fără internare. La Varicoline, beneficiați de servicii medicale la cele mai înalte standarde, efectuate de profesioniști cu o rată de succes între 93-97%! Detalii aici
23-06-2022, ora 19:00
Publicitate ROmedic
Administrator forum
CHirurgi și Clinici de chirurgie
Medici-Chirurgi.ro - caută un chirurg sau recomandă unul
Ați trecut printr-o operație? Ajutați alți pacienți oferind o recomandare chirurgului care v-a operat.
Accesați site-ul