candida la fetita de 2 ani

Buna ziua!
Am o fetita in varsta de 1 ani si 1 luna. Astazi am observat pe pampers o scurgere alb-galbuie. Nu miroase urat. Medicul de familie a spus ca s-ar putea sa fie Candida si sa o ung cu crema Pimafucin, 10 zile. Credeti ca este cazul sa-i fac anumite analize sau sa urmez tratamentul recomandat?
Multumesc mult!
Am o fetita in varsta de 1 ani si 1 luna. Astazi am observat pe pampers o scurgere alb-galbuie. Nu miroase urat. Medicul de familie a spus ca s-ar putea sa fie Candida si sa o ung cu crema Pimafucin, 10 zile. Credeti ca este cazul sa-i fac anumite analize sau sa urmez tratamentul recomandat?
Multumesc mult!
1 comentarii

Mai degraba pune un tampon steril in pampersul fetitei si cand mai are astfel de scurgeri, mergi cu acel tampon la un laborator.Asa se va sti exact daca este candida sau nu!Eu nu prea cred ca ar fi candida...

Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Căutați un pediatru bun?
La-Pediatru.ro este un proiect ROmedic unde găsiți cea mai completă listă de medici pediatri din România. Alegeți din peste 4000 de pediatri - cu date de contact, prezentări și recomandări de la părinți.
Cunoașteți un pediatru bun? Oferiți-i o recomandare aici!
La-Pediatru.ro este un proiect ROmedic unde găsiți cea mai completă listă de medici pediatri din România. Alegeți din peste 4000 de pediatri - cu date de contact, prezentări și recomandări de la părinți.
Cunoașteți un pediatru bun? Oferiți-i o recomandare aici!
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 9Candidoza bucala - tratament
- 15analize: mi-a iesit levuri de Candida
- 4tratament acnee si mancarimi vaginale = candida?
- 6Medicamente pt herpes genitale, sifilis, candidoze, vitiligo
- 7tratament candidoza pls
- 5E.Coli si Candida - repetare analize
- 13Chestie alba pe limba (poza)
- 5Tratament naturist Candida
- 5Ce este ciuperca in gat si simptomele ei
- 7Candidoza
- 7Eterna candida - a treia incercare
- 10Candida?! Tratament URGENT - va rog frumos din suflet
- 2Ovule
- 0Urolog sau dermatolog pentru o posibilă candidoza
- 1Am candidoza vaginala si bucala