cedax

03-03-2009
co-ra
Nu este medic/terapeut
co-ra
Am un baiel de 5 ani (19 kg) si orl -stul i-a recomandat cedax 5 ml pe zi, dar ii da foarte multe reactii adverse( dureri abdominale, greata, ameteli). sa continui administratrea.
2 comentarii
0
03-03-2009, ora 18:13
Jaquelinne
Nu este medic/terapeut
Jaquelinne
Eu stiu ca daca un medicament da reactii adverse, trebuie intrerupt imediat si consultat medicul!!
0
29-11-2010, ora 15:42
alina21sox
Nu este medic/terapeut
alina21sox
Am si eu o intrebare. Baiatul meu de 4 ani si 3 luni a fost diagnosticat cu pneumonie interstitiala. Am stat internata cu el si a urmat tratament cu ampicilina inj. in branula, aerosoli, etc. Dupa 5 zile de spitalizare urma sa fim externati, numai ca a inceput sa faca temperatura. Au urmat alte 5 zile de tratament cu antibiotic injectabil, din nou branulica.In ziua respectiva temperatura se incapatana sa scada de la 39, 5, in cele din urma si-a revenit.Pe data de 26.11. am fost externati si am continuat tratament acasa, biseptol doar 8 pastilute plus singulaire care nu trebuie sa-i lipseasca.Problema e ca temperatura a reaparut, 39.9 si nu vrea sa scada.Acum face impachetari, sipozitor si sper sa scada.Am fost cu el la dispensar si mi-a spus ca are rosu in gat si s-a afte in gurita. D-na doctor ne-a dat Cedax sa ii dau si sincer am indoieli. Daca in spital i-au facut injectabil si a reaparut febra dupa cateva zile, chiar nu mai stiu ce sa fac.
Adaugă un comentariu / răspuns