cefalohematon intarit

24-04-2010
zinela22
Nu este medic/terapeut
zinela22
Buna ziua, am nascut acum 2 luni un bebe cu cefalohematon, de la maternitate mi sa spus ca o sa se resoarba singur, medicul pediatru ne-a recomandat lasonil. L-am dat o perioada dar s-s intarit si m-am speriat si nu l-am mai dat.Cefalohematomul a mai scazut in dimensiune. As vrea sa-mi spuneti daca trebuie neaparat sa-l operam s-au se resoarbe singur cu crema? Va multumesc mult.
3 comentarii
0
13-05-2010, ora 18:05
serenna
Nu este medic/terapeut
serenna
stai linistita si baietelul meu avea la nastere cefalohematom si era chiar destul de mare...s-a retras fara lasonil in cateva luni, nu stiu exact daca la 3 sau 4 luni...
0
13-05-2010, ora 19:09
zinela22
Nu este medic/terapeut
zinela22
Va multumesc pentru raspuns, ma c-am sperie ca s-a intarit ca si restul capului. Am fost la doctor la bucuresti si mi-a spus ca se poate retrage si la un an si o sa facem pe la 4 luni ecografie sa vedem. Tot prin cezariana a-ti nascut ori normal? A avut bebe nevoie de oxigen?
0
14-05-2010, ora 16:07
serenna
Nu este medic/terapeut
serenna
am nascut normal dar travaliul a fost destul de lung..a stat la oxigen cam jumatate de zi..eu zic sa nu iti faci probleme..multa sanatate si sa ne tii la curent..
Adaugă un comentariu / răspuns

10-10-2016, ora 10:00
Publicitate ROmedic
Administrator forum
La-Pediatru.ro
La-Pediatru.ro - Centrul de informare pentru părinți
La-Pediatru.ro este un proiect ROmedic ce vine în sprijinul părinților cu informații complete și documentate științific despre toate aspectele îngrijirii copiilor. În plus vă oferă o listă actualizată de peste 4000 de pediatri cu date de contact, prezentări și recomandări de la părinți. Accesați site-ul