CER SFAT URGENT REFERITOL LA PERITOL!!

21-06-2009
oajdea
Nu este medic/terapeut
oajdea
fetita noastra de 10 luni nu prea mai are pofta de mancare si ni sa spus sai dam peritol dar nu stim exact cum ca am citit prospectu si se da numai de la 2 ani in sus asa ca nu stim ce sa facem pentru ca are cum am zis numai 10 luni si cica ni sa spus cai foarte bun pentru pofta de mancare si pentru agitatie atept pareri numai decat multumesc!!
2 comentarii
0
21-06-2009, ora 18:51
Jaquelinne
Nu este medic/terapeut
Jaquelinne
Vi s-a spus sa-i dati peritol de catre cine??De medic sau de catre altcineva!!Pt pofta de mancare sunt atatea siropuri pt bebelusi, incat cu usurinta puteti alege unul care sa nu-i fie daunator!Si din cate stiu eu, peritolul nu este deloc un sirop pt pofta de mancare!!El se utilizeaza in cazuri de iritatii ale pielii, urticarii etc si provoaca somnolenta!In cazuri exceptionale se foloseste si la bebelusi, dar NUMAI in cazuri exceptionale!!!Si la dumneavoastra nu cred ca este cazul!!
Numai bine
0
21-06-2009, ora 23:53
oajdea
Nu este medic/terapeut
oajdea
poi atuncea ce maiti fatiu sai dau.si da ni la recomnadat doctorita de familie sai dam din asta dar cand am vazut ce scrie pe prospect am cam stat pe ganduri !!si atuncea ce sai dam de pofta de mancare!!bun noi iam zis la doc de fam ca mai este si agitata noaptea nu prea doarme si aspus ca din cauza ca nu manaca si nia dat peritol, o ajuta si la somn aspus dansa deci cei de facut!!!???cei bun sai dam atuncea!
Adaugă un comentariu / răspuns

10-10-2016, ora 10:00
Publicitate ROmedic
Administrator forum
La-Pediatru.ro
Căutați un pediatru bun?
La-Pediatru.ro este un proiect ROmedic unde găsiți cea mai completă listă de medici pediatri din România. Alegeți din peste 4000 de pediatri - cu date de contact, prezentări și recomandări de la părinți.
Cunoașteți un pediatru bun? Oferiți-i o recomandare aici! Accesați site-ul