chist sfenoidal se poate trata?

13-03-2009
gogut
Nu este medic/terapeut
gogut
Buna.Acum o saptamana am facut Analizele RMN si am fost diagnosticat cu chist sfenoidal si de varf de orbita. Are 11mm. As vrea sa stiu daca se poate trata?
3 comentarii
0
13-03-2009, ora 17:18
Dr. Alina Maria Bălţăţeanu
Oftalmologie, Bucuresti
Dr. Alina Maria Bălţăţeanu
Buna ziua! Te sfatuiesc sa vorbesti cu un neurochirurg, opinia mea este ca se impune interventia chirurgicala;numai bine
0
13-03-2009, ora 20:58
gogut
Nu este medic/terapeut
gogut
Multumesc mult pt sfat.Acelas lucru mi-au spus si alti doctori dar pe mine ma intereseaza cum o sa se faca operatia pt k cineva mi-a zis k mi se va taia craniul se vor da creieri intr-o parte si apoi se va extirpa chistul.(ce parte a capului va fi supusa operatiei).Multumesc mult.
0
10-04-2010, ora 11:37
vali arad
Nu este medic/terapeut
vali arad
in urma unei lovituri sa format o cataracta slabindumi vederea cu ochiul stang la -4, 5 cel drept este sanatos..medicul zicandumi ca nu poate sami dea ochelari din cauza diferentei mari de dioptrii iar lentilele de contact nu le suport... ce sar putea face? o operatie ori purtarea lentilei de contact?
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
23-06-2022, ora 19:00
Publicitate ROmedic
Administrator forum
CHirurgi și Clinici de chirurgie
Medici-Chirurgi.ro - caută un chirurg sau recomandă unul
Un website dedicat pacienților ce necesită o intervenție chirurgicală. Găsiți aici liste cu chirurgi și clinici de chirurgie, prezentări de servicii și recomandări ale pacienților, dar și informații detaliate despre fiecare operație.
Accesați site-ul