citomegalovirus
am urmatoarea situatie Sugar de 2 luni cu igM igG pozitiv pentru CMV. La 1 an IGM negativ, Ig G pozitiv.ce inseamna asta? e o evolutie in bine ? copilul poate fi vaccinat ? va multumesc
4 comentarii
Absenta anticorpilor Ig M si prezenta anticorpilor Ig G inseamna ca copilul tau prezinta acest virus in organism dar sistemul sau imunitar este destul de bun si face fata, adica copilul este purtator iar virusul este inactiv.Aceasta infectie va ramane latenta atata timp cat sistemul imunitar va functiona bine, in caz de imunodepresie exista riscul ca virusul sa redevina activ si sa apara ulterior si simptomatologia specifica infectarii.
Multa sanatate!
Multa sanatate!
Buna ziua!
Sunt insarcinata in 12 saptamani si 3 zile si am facut analizele p Citomegalovirus IGG si IGM de 2 ori la acelasi laborator la interval de 2 saptamni. Rezultatele sunt acestea:
Prima data IGG pozitiv 245, 6, IGM negativ
A doua oare IGG pozitiv 246, 3, IGM negativ
Motivul pentru care intreb pe forum si nu pe dr care ma are sub supraveghere este acela ca dr mi-a spus ca valoarea IGG este prea mare si mi-a recomandat avort terapeutic de la primul set de analize.
Imi doresc acest copil si cred ca diagnosticul a fost dat cu prea mare usurinta fara sa mi se explice nimic.
Va multumesc din suflet
Sunt insarcinata in 12 saptamani si 3 zile si am facut analizele p Citomegalovirus IGG si IGM de 2 ori la acelasi laborator la interval de 2 saptamni. Rezultatele sunt acestea:
Prima data IGG pozitiv 245, 6, IGM negativ
A doua oare IGG pozitiv 246, 3, IGM negativ
Motivul pentru care intreb pe forum si nu pe dr care ma are sub supraveghere este acela ca dr mi-a spus ca valoarea IGG este prea mare si mi-a recomandat avort terapeutic de la primul set de analize.
Imi doresc acest copil si cred ca diagnosticul a fost dat cu prea mare usurinta fara sa mi se explice nimic.
Va multumesc din suflet
Buna ziua,
nu sunt insarcinata dar mi-am facut testele premergatoare unei sarcini iar la imunologie, mai exact la citomegalovirus anticorpi igg(ac cmv) rezultatul inregistrat este 7.5. dupa cum este incercuit in buletinul de analize imi dau seama ca valoarea este mare. pe unde am mai citit am inteles ca ar mai trebui sa existe o valoare igm a carui valoare ar trebui sa fie negativa, insa la mine in buletin aceasta analiza nu este.
va rog sa ma ajutati sa inteleg ce este aceasta valoare si ce simbolizeaza ea.
multumesc
nu sunt insarcinata dar mi-am facut testele premergatoare unei sarcini iar la imunologie, mai exact la citomegalovirus anticorpi igg(ac cmv) rezultatul inregistrat este 7.5. dupa cum este incercuit in buletinul de analize imi dau seama ca valoarea este mare. pe unde am mai citit am inteles ca ar mai trebui sa existe o valoare igm a carui valoare ar trebui sa fie negativa, insa la mine in buletin aceasta analiza nu este.
va rog sa ma ajutati sa inteleg ce este aceasta valoare si ce simbolizeaza ea.
multumesc
Buna seara, sunt mamica unei bebeluse in varsta de 5 luni diagnosticata la nastere cu infectie materno-fetala cu CMV. S'a inceput inca din prima zi de viata tratament cu Ganciclovir, urmat 2 luni de zile timp in care incarcatura virala a devenit nedetectabila. Am fost externate, iar dupa 3 saptamani virusul s'a reactivat. In prezent suntem internate din data de 25.11.2012 i se administreaza tot Ganciclovir insa ultimul rezultat al incarcaturii virale arata ca virusul se multiplica sub tratament. Ca ultima solutie i se vor administra niste imunoglobuline specifice CMV in incercarea de a distruge acest virus. Ne puteti ajuta cu un alt tratament sau o alta metoda de a scapa de acest virus?
Alte subiecte recente din această secțiune: