Constipație bebelusa

11-04-2022
Ral86
Nu este medic/terapeut
Ral86
Buna ziua, am și eu o fetiță de 6 săptămâni, care a fost alaptata k formula Nan optipro de la naștere, numai k după 3 săptămâni s-a constipat.La sugestia surorii mele i-am schimbat laptele k Topfer nu a mers, apoi k Milupa, după k Nan confortis și tot nu iese fara supozitor.Ce as putea sa fac, sa mai incerc k alta formula de lapte?
1 comentarii
0
14-04-2022, ora 10:58
Dr. Eugenia Vitan
Pediatrie, Alba-Iulia
Dr. Eugenia Vitan
Buna dimineata
Fara a va alarma, trebuie sa precizez ca ati procedat pripit in a tot schimba laptele praf atat de des, chiar daca ati facut-o gradual, corect ( de 4 ori in 6 sapt. ! ). Trebuie sa faceti consultul copilasului la un medic pediatru, sa ii precizati ce intelegeti prin faptul ca micuta are constipatie ( o constipatie reala inseamna scaun emis de ea la mai mult de 3 zile, intarit, cu aspect de bilute tari, cu supozitor, cu mucus/sange, etc.). Trebuie de asemenea sa stiti ca, sunt situatii, in care copilul se naste cu intestinul gros mai lung/mai gros, sau amandoua, ceea ce intarzie eliminarea scaunului, dar care se rezolva in decursul maturizarii copilasului dupa trecerea la alimentatia diversificata si amplificarii miscarii. Pentru rezolvarea situatiei prezente, trebuie, repet, sa va adresati unui medic pediatru pt evaluarea corecta a particularitatii micutei Dvs. si indicatiile adecvate ! Sanatate !
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
10-10-2016, ora 10:00
Publicitate ROmedic
Administrator forum
La-Pediatru.ro
La-Pediatru.ro - Centrul de informare pentru părinți
La-Pediatru.ro este un proiect ROmedic ce vine în sprijinul părinților cu informații complete și documentate științific despre toate aspectele îngrijirii copiilor. În plus vă oferă o listă actualizată de peste 4000 de pediatri cu date de contact, prezentări și recomandări de la părinți. Accesați site-ul
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și:
  • Constipația bebelușului
  •