consuma apa mai multa decat de obicei
Buna ziua. De cateva zile am observat ca, fetita mea in varsta de 5 ani bea apa mai multa decat bea de obicei (1 l de apa) si urineaza mai des. Noaptea inainte de somn, merge de doua ori la toaleta cam la un sfert de ora diferenta. Eu cred ca este ceva in neregula motiv pentru care, va rog sa-mi spuneti ce analize ar trebui sa-i fac pentru aceasta problema?
1 comentarii
In perioadele de canicula este normal ca fetita sa bea mai multa apa/ lichide. Din acest punct de vedere nu ar trebui sa va faceti probleme. De asemenea e posibil sa mearga mai des la toaleta seara pentru a evita trezirile in timpul noptii.
Dar pentru linisteadumneavoastra ii puteti face un set de analize care sa cuprinda si un sumar de urina si urocultura. In cazul in care are vre-o infectie a tractului urinar ar iesi in urma acestor analize.
Sanatate multa va doresc!
Dar pentru linisteadumneavoastra ii puteti face un set de analize care sa cuprinda si un sumar de urina si urocultura. In cazul in care are vre-o infectie a tractului urinar ar iesi in urma acestor analize.
Sanatate multa va doresc!
Alte subiecte recente din această secțiune: