copil de 5 ani poate lua esentin 6 ?
Buna ziua
Va rog sa ma ajutati cu o problema.. a trebuit sa-i fac niste analize la ficat, fiului meu de numai 5 ani si ia iesit urmatoarele analize : TGO -45.. TGP - 33. D oamna Doctor ia da ESENTIN 6 - doua capsule pe zi.. Nu stiu, nu vreau sa pun la indoiala profesionalismul Doamnei Doctor.dar ma gandesc. nu sunt cam puternice pentru el? se dau si la copii asa mici?.. nu stiu ce sa fac. va rog, ajutati-ma. Multumesc.
Va rog sa ma ajutati cu o problema.. a trebuit sa-i fac niste analize la ficat, fiului meu de numai 5 ani si ia iesit urmatoarele analize : TGO -45.. TGP - 33. D oamna Doctor ia da ESENTIN 6 - doua capsule pe zi.. Nu stiu, nu vreau sa pun la indoiala profesionalismul Doamnei Doctor.dar ma gandesc. nu sunt cam puternice pentru el? se dau si la copii asa mici?.. nu stiu ce sa fac. va rog, ajutati-ma. Multumesc.
1 comentarii
E prea puternic pentru un copil de 5 ani..daca faci comparatie intre cantitatea de vitamine din siropurile / drajeurile o pentru copii [ Centrum junior, Pikovit, Cavit etc. ] si Esentin vei observa o diferenta mare intre dozaje...Esentin e un produs destinat adultilor..Pe prospectele vitaminelor pentru copii scrie "...a nu se depasi doza zilnica recomandata..."...Valorile probelor hepatice nu sunt chiar asa de mari..Pentru a ajuta ficatul copiilor exista siropul Liv 52.Vorbeste cu medicul de familie...
Alte subiecte recente din această secțiune: