coreoretinita centrala se poate trata

30-10-2009
Bastian
Nu este medic/terapeut
Bastian
Buna ziua, mama mea a fost diagnosticata cu coreoretinita centrala, are varsta de 47 de ani, si vreu sa va intreb daca se poate face ceva pentru asi primii vederea inapoi.Mai nou a fost la un oftamolog care zicea ca are si inceput de cataracta.daca stie cineva sa imi de un sfat sa ma ajute cu ce sar putea face? Va multumesc frumos.
2 comentarii
0
03-11-2009, ora 23:28
Dr. Alina Maria Bălţăţeanu
Oftalmologie, Bucuresti
Dr. Alina Maria Bălţăţeanu
Buna seara! Care este diagnosticul exact? Corioretinita seroasa centrala? Ati facut angiofluorografie, OCT? Ce investigatii ati facut pentru a stabili o etiologie( Anticorpi antitoxoplasma, antitoxocara, Anticorpi antiHelicobacter Pylori, Ac antimicobacterieni, boala de colagen-lupus-, testari la alergeni)???? Spuneti-mi, va rog, diagnosticul exact, descrierea fundului de ochi sau rezultatul fluoroangiografiei sau al examinarii OCT; in functie de aceste rezultate, ne putem orienta catre un diagnostic si un tratament; in plus, va recomand Luteinomega3 -1 cpr pe zi, a la longue; numai bine
0
13-11-2009, ora 21:34
Bastian
Nu este medic/terapeut
Bastian
Buna seara, dintre tot ce ati enumerat dumeneavoastra aicea am facut doar analiza de lupus eritematos si sindrom de bescet si nu am diagnosticurile acestea, si mi sa spus ca am coreoretinita centrala, fund de ochi acuma am facut dar de pe fisa nu putem descifra ce a scris si daca doriti as putea sa va o atasez la un email ca sa vedeti dumneavoastra mai exact diagnosticul.Tratament la ochi am luat injectii diprofox si hidrocortizon si antiinfalamtoare.Deci acest diagnostic mi sa pus in 1989 si pe zi ce trece parca tot mai rau vad.Va rog frumos daca puteti sa ma ajutati cu ceva, sau daca puteti sa imi spuneti ce as putea sa fac.Va multumesc pentru ca miati raspuns la comentariu, numai bine.
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
23-06-2022, ora 19:00
Publicitate ROmedic
Administrator forum
CHirurgi și Clinici de chirurgie
Medici-Chirurgi.ro - caută un chirurg sau recomandă unul
Un website dedicat pacienților ce necesită o intervenție chirurgicală. Găsiți aici liste cu chirurgi și clinici de chirurgie, prezentări de servicii și recomandări ale pacienților, dar și informații detaliate despre fiecare operație.
Accesați site-ul