Criptorhidism - sfaturi

04-07-2008
Tudor_B
Nu este medic/terapeut
Tudor_B
Salut,

Nepotul meu in varsta de 4 ani are criptorhidism. Medicul specialist pediatru urolog i-a recomandat tratament cu Pregnyl. Spune ca nu e cazul de operatie, dar tratamentul cu acest medicament poate declansa pubertatea cu compromiterea taliei finale. Voi ce sfat imi dati?
3 comentarii
0
02-08-2008, ora 00:00
olimpus2007
Identitate neconfirmată
olimpus2007
Daca diagnosticul este cu siguranta de criptorhidie, atunci trebuie intervenit chirurgical pentru coborararea testiculului.De mentionat ca aceasta interventie trebuie facuta pana la 4 ani.Consultati un chirurg pediatru, spitalul Budimex, Grigore Alexandrescu Bucuresti.
0
02-08-2008, ora 00:00
Tudor_B
Nu este medic/terapeut
Tudor_B
Multumesc mult. Nepotul meu are 4 ani si un pic. Se pare ca operatia e singura optiune mai ales ca medicamentul Pregnyl nu se gaseste si se pare ca si cu el tot la operatie se ajunge (spun alti medici). Am sa ma implic mai mult, sa se recurga cat mai repede la operatie.
0
15-05-2010, ora 17:32
ldcristina31
Nu este medic/terapeut
ldcristina31
BAIETELUL MEU DE 1 AN SI 1 LUNA ARE TESTICOLUL NECOBORAT IN SCROT DE LA NASTERE, MENTINEZ CA NU ESTE FOTANT SI DOAR CEL DREPRT NU ESTE COBORAT.AVEM DE URMAT TRATAMENT CU PREGNYL, AS DORII SA VAD RASPUNSURI DE LA UN SPECIALIST ENDOCRINOLOG DACA SE POATE CE EFECTE SECUNDARE POATE AVEA PREGNYL, SI DACA MAI SUNT MAMICI CU BAIETI CE AU LAUT PREGNYL VA ROG FRUMOS SA MI SCRIETI.MULTUMESC MULT
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
10-10-2016, ora 10:00
Publicitate ROmedic
Administrator forum
La-Pediatru.ro
La-Pediatru.ro - Centrul de informare pentru părinți
La-Pediatru.ro este un proiect ROmedic ce vine în sprijinul părinților cu informații complete și documentate științific despre toate aspectele îngrijirii copiilor. În plus vă oferă o listă actualizată de peste 4000 de pediatri cu date de contact, prezentări și recomandări de la părinți. Accesați site-ul
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm: