Culoare portocalie.
Buna ziua. Baietelul meu, in varsta de 4 ani si 7 luni, are pielea colorata foarte portocolaie. la fel si interiourl palmelor si talpile.Mananca zilnic supa de legume ( morcovi in proportie de 7 0% din legume), de 3-4ori pe zi, pentru ca are un regim alimentar ( are o colitia ulcerativa si aceasta supa o tolereaza foarte bine).intrebarea mea este : este posibil ca acest exces de beta caroten sa devina toxic, sa ii faca rau sau sa ii afecteze alte organe?
Ar trebui sa ii fac analize?
Nu stiu ce sa fac. Daca sa continui cu aceasta supa sau sa incerc sa o inlocuiesc. va multumesc.
Ar trebui sa ii fac analize?
Nu stiu ce sa fac. Daca sa continui cu aceasta supa sau sa incerc sa o inlocuiesc. va multumesc.
1 comentarii
Poate intradevar sa apara de la morcovi. Betacarotinul in exces este intradevar toxic si este un lucru cunoscut de mult si faptul ca iese prin piele arara ca corpul nu mai il poate elimina pe cale naturala.
Sa stiti insa ca morcovii nu sunt deloc asa de sanatosi cum crede lumea, sunt mai degraba neutrii, nici prea sanatosi insa nici daunatori. Excesul de orice insa trebuie evitat.
Inlocuiti morcvii cu pastanacul care are aceleasi proprietati ca si morcovul.
O leguma mult mai sanatoasa si cu efecte vindecatoare este dovleacul. Inlocuiti deci morcovul cu dovleacul si pastanacul si pielea i se va albi din nou. Analizele nu duc la nimic...trece de la sine daca opriti morcovii.
Sa stiti insa ca morcovii nu sunt deloc asa de sanatosi cum crede lumea, sunt mai degraba neutrii, nici prea sanatosi insa nici daunatori. Excesul de orice insa trebuie evitat.
Inlocuiti morcvii cu pastanacul care are aceleasi proprietati ca si morcovul.
O leguma mult mai sanatoasa si cu efecte vindecatoare este dovleacul. Inlocuiti deci morcovul cu dovleacul si pastanacul si pielea i se va albi din nou. Analizele nu duc la nimic...trece de la sine daca opriti morcovii.
Alte subiecte recente din această secțiune: