cum il tratez pe albert?

01-04-2009
anitza_88_08
Nu este medic/terapeut
anitza_88_08
albert este baietel meu de o luna si doua saptamani, inca din maternitate ii aparuse pe corp puncte rosi acum sunt precum acnee au ceva galbui nu stiu ce sa fac am facut multe tratamente nu stiu cu ce sa ii mai dau.ma poate ajuta cn??????????
7 comentarii
0
02-04-2009, ora 19:55
Dr. Balcan Anisoara
Medicina de familie, Erbiceni, Iasi
Dr. Balcan Anisoara
Poate fi o piodermita sau mai degraba un eritem alergic.Foloseste doar sapun special pentru copii cand ii faci baie.Unge-l pe piele cu pasta cu apa sau, daca este necesar, pudra baneocin.Trebuie vazut de medicul de familie.Ii faci baie doar partial pana ii trec acele puncte rosii.Du-l la medicul tau sau la pediatru.Numai bine!
0
02-04-2009, ora 20:44
anitza_88_08
Nu este medic/terapeut
anitza_88_08
am fost la medicu de familie am fost si la spitalu grigore alexandrescu iam dat si antibiotc dar tot ii apor poate fi o stafilococie?
0
03-04-2009, ora 06:55
Dr. Balcan Anisoara
Medicina de familie, Erbiceni, Iasi
Dr. Balcan Anisoara
Nu-i mai da antibiotic pe gurita caci este prea mic, incearca prin masuri de igiena sa tratezi aceasta piodermita care-i tot una cu stafilococia. Cadita in care-i faci baie sa nu o mai folosesti si pentru altceva ; nu va spalati si voi in ea si nu spalati lenjeria celor din casa in ea. Sa fie doar pentru baia copilului. Toate hainutele bebelusului sa fie noi, nu luate de la altcineva, dupa ce le speli dezinfecteaza-le in ACE cu clor si apoi clateste-le bine. Nu spala hainutele impreuna cu lenjeria voastra sau cu alte haine ale celor din casa.Tu sa-ti speli mainile de fiecare data inainte de a puine mana pe pielea lui. Sa speli sanul inainte de fiecare alaptat cu apa si sapun.Nu lasa persoane adulte, batrani sau bolnavi sa il schimbe.Sapunul sa fie special pentru copii si sa nu-l foloseasca toti din casa.Sunt cateva masuri mai stricte pe care e necesar sa le iei in considerare si utilizand doar tratament local cu pasta cu apa, albastru de metil, pudra cu antibiotic cred ca aceasta eruptie va dispare.Numai bine!
0
03-04-2009, ora 11:53
anitza_88_08
Nu este medic/terapeut
anitza_88_08
acele bubute cu lichid galbui le avea numai pe obrajori lam dat cu albastru de metil si au mai disparut dar intre timp ii dadem si antibiotic acum nu stiu ce la facut bine.in schimb iau aparut pe corp nu foarte multe si fara lichid.mie pe timpu sarcini mi'au aparut foarte multe cosiuri pe spate si fata ma gandesc sa nu le poate lua de la mine?eu folosesc pt acnee skinoren dar nuvad nici un rezultat.
0
03-04-2009, ora 19:58
Dr. Balcan Anisoara
Medicina de familie, Erbiceni, Iasi
Dr. Balcan Anisoara
Se poate sa ia stafilococ de la tine, de asta spun ca trebuie sa te speli pe maini inainte de a pune mana pe pielea lui, inainte de a-i prepara de mancare, si nu-i lipi fata de fata ta daca ai cosuri.Pe langa skinoren poate ca este nevoie si de antibiotic, trebuie sa te vada un dermatolog. Numai bine!
0
03-04-2009, ora 20:24
anitza_88_08
Nu este medic/terapeut
anitza_88_08
va multumesc din suflet o sa urmez sfaturile dumneavoastra dar nu stiu ce inseamna pasta cu apa ? pudra antibiotic ii poate afecta ceva?
0
04-04-2009, ora 20:16
Dr. Balcan Anisoara
Medicina de familie, Erbiceni, Iasi
Dr. Balcan Anisoara
E o pasta ce se prepara in farmacie; tu ceri chiar asa, "pasta cu apa" si farmacista va sti ce sa-ti dea.Nu, pudra cu antibiotic nu-i face rau, dai numai pe bubite, daca au si puroi, altfel nu.
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
10-10-2016, ora 10:00
Publicitate ROmedic
Administrator forum
La-Pediatru.ro
Căutați un pediatru bun?
La-Pediatru.ro este un proiect ROmedic unde găsiți cea mai completă listă de medici pediatri din România. Alegeți din peste 4000 de pediatri - cu date de contact, prezentări și recomandări de la părinți.
Cunoașteți un pediatru bun? Oferiți-i o recomandare aici! Accesați site-ul
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și:
  • Acneea la bebeluș
  •