despre cipcal
buna..am o fetita care de aproape 3 luni si acu vreo 2 sapt. ni s a spus la control la pediatrie ca are un inceput de rahitism carential comun si anemie si ne a recomandat sa i dam 4 pic de vigantol pe zi 8 saptamani dupa care se revine la 2 pic a la lung si 10 zile pe luna calciu gluconat apoi dupa varsta de 3 luni sa i facem HLG pentru a i se putea da ferrum hausman dupa cate 20 zile pe luna de la 1 la 3 luni...din motiv ca era prea departe de noi am schimbat pediatra si cea de a doua a schimbat si tratamentul..doar 2 pic de vigantol si 5 ml de cipcal zilnic non stop si ferrum 2, 5 ml non stop dar la ferrum am renuntat pt ca nu mai mananca lapte praf in special si a zis ca poate sa i dea reflux si analize urmeaza abia in decembrie...totusi nu i prea mult cipcal ? doamna zice ca nu dar sunt cam ingrijorata n as vrea nici sa fie prea mult ca fontanela era mica doar putin la spate era moale...multumesc
1 comentarii
Doamna "tuculina" v-am lasat un mesaj privat in care v-am pus cateva intrebari, daca puteti sa imi raspundeti va pot raspunde si eu la intrebare.
Alte subiecte recente din această secțiune:
- 1Fluimucil sau nu?
- 0Luxație congenitala de solduri la bebe
- 1Somn bebelus - de ce plange inainte sa adoarma?
- 1Bebe 5 luni, refuză laptele
- 3Infecție campylobacter bebe 6 luni
- 1Scaun rar bebelus 2 luni și 1 săptămana
- 1Am greșit când am înlocuit laptele fără lactoză cu cel cu lactoză inițial
- 1tuse seacă si rară fără alte simptome la bebe 4luni jumătate
- 1Bebelușul nu acceptă laptele
- 1Bebe 4 luni nu ia in greutate