Dintisorii de lapte

15-06-2012
edanam
Nu este medic/terapeut
edanam
Buna ziua! Am un baietel de aproape 6 ani caruia i-am extras un incisiv de lapte deoarece se misca. Dupa extractie, am observat ca dintisorul nu are si radacina exstrasa, iar d-na dr. ne-a spus ca aceasta se va resoarbe singura. As dori si parerea altui medic. Nu va cauza asta iesirea celuilalt dintisor intr-o pozitie nu tocmai corecta? Va multumesc!
2 comentarii
0
15-06-2012, ora 22:59
danacatalina
Nu este medic/terapeut
danacatalina
Este posibil ca dintisorul definitiv sa iasa stramb dar nu din cauza acelei radacini. Stai fara grija ca se resoarbe.

Dintisorii de lapte care sunt lasati sa cada singuri pur si simplu se reteaza de la baza gingiei si radacina ramane inauntru...o periada, pana se resoarbe.
0
11-07-2012, ora 23:05
stomatologie.moderna
Identitate neconfirmată
stomatologie.moderna
radacina dintilor de lapte se resoarbe pana sa cada dintisorul...aceasta este si cauza pentru care cade. Dintisorul extras nu avea si radacina deoarece era deja resorbita din cauza dintelui permanent care erupe sub el.
Stai fara grija ca este normal:)
Adaugă un comentariu / răspuns

10-10-2016, ora 10:00
Publicitate ROmedic
Administrator forum
La-Pediatru.ro
La-Pediatru.ro - Centrul de informare pentru părinți
La-Pediatru.ro este un proiect ROmedic ce vine în sprijinul părinților cu informații complete și documentate științific despre toate aspectele îngrijirii copiilor. În plus vă oferă o listă actualizată de peste 4000 de pediatri cu date de contact, prezentări și recomandări de la părinți. Accesați site-ul