doxepin sa fie problema ?
Buna ziua, as dori sa stiu si eu urmatoarele chestii. Tatal meu in varsta de 62 ani din cauza stresului nu poate dormi i sa dat de un medic psihiatru sa ia o jumate de alprazolam dimineata 1 doxepin cu o jumatate de alprazolam dupa amiaza si seara 2 doxepin 1 alprazolam si 1 pastila imovane(prima luna acum ia dat sanval), iar de la o anumita perioada am inteles din cauza doxepinului a avut o problema cu urinarea a luat Diurex, dar de la o anumita perioada varful degetelor de la ambele maini il dor si la picioare. sa fie vreo reactie de la doxepin ? ca pana sa ia doxepinu nu a avut probleme ? va multumesc si astept un raspuns !
am vazut in prospectu la doxepin ceva de genu la reactii dar nu ma pricep? oare de la el sa fie problema?
am vazut in prospectu la doxepin ceva de genu la reactii dar nu ma pricep? oare de la el sa fie problema?
1 comentarii
Da, este de la Doxepin. Dozepinul poate da retentie urinara. Nu este un medicament potrivit pentru un om trecut de 60 de ani. Aveti dreptul sa cereti o a doua opinie medicala, deci va sfatuiesc sa mergeti la un alt psihiatru. Dar nu intrerupeti tratamentul pana nu vi se recomanda altceva, caci pot aparea efecte secundare neplacute la intrerupere.
Alte subiecte recente din această secțiune: