Dureri in piept la efort!

Buna ziua !
Copilul meu, 14 ani, 1, 65 inaltime si 80kg, cand depun efort fizic mai mult, spune ca il doare in piept, are stare de ameteala si voma.
Chiar zilele trecute, dupa ce a parcurs 1 km in viteza cu bicicleta, acest episod s.a repetat. S.a mai intamplat acest lucru in iarna, cand a vrut sa ia lectii de ski si dupa 30.min nu a mai.putut.
Abia in luna august am reusit sa prindem o.programare la un cardiolog pediatru.
In rest copilul e ok.
Care credeti ca poate fi cauza? Greutatea?
Copilul meu, 14 ani, 1, 65 inaltime si 80kg, cand depun efort fizic mai mult, spune ca il doare in piept, are stare de ameteala si voma.
Chiar zilele trecute, dupa ce a parcurs 1 km in viteza cu bicicleta, acest episod s.a repetat. S.a mai intamplat acest lucru in iarna, cand a vrut sa ia lectii de ski si dupa 30.min nu a mai.putut.
Abia in luna august am reusit sa prindem o.programare la un cardiolog pediatru.
In rest copilul e ok.
Care credeti ca poate fi cauza? Greutatea?
1 comentarii

Buna ziua
Desigur ca greutatea este mare pt varsta si talia sa, dar, pe de alta parte, efortul fizic mare facut brusc, de un organism neantrenat, cauzeaza astfel de simptome. Veti primi mai multe indrumari cu ocazia consultului din august. Sanatate !
Desigur ca greutatea este mare pt varsta si talia sa, dar, pe de alta parte, efortul fizic mare facut brusc, de un organism neantrenat, cauzeaza astfel de simptome. Veti primi mai multe indrumari cu ocazia consultului din august. Sanatate !

Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Căutați un pediatru bun?
La-Pediatru.ro este un proiect ROmedic unde găsiți cea mai completă listă de medici pediatri din România. Alegeți din peste 4000 de pediatri - cu date de contact, prezentări și recomandări de la părinți.
Cunoașteți un pediatru bun? Oferiți-i o recomandare aici!
La-Pediatru.ro este un proiect ROmedic unde găsiți cea mai completă listă de medici pediatri din România. Alegeți din peste 4000 de pediatri - cu date de contact, prezentări și recomandări de la părinți.
Cunoașteți un pediatru bun? Oferiți-i o recomandare aici!
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 3Dureri in zona sterno-claviculara
- 10durere musculara ?
- 2Dureri în capul pieptului
- 1arsuri epigastrice si arsuri bucale
- 0Dureri atipice in piept
- 3Durere in piept.
- 3Durere in piept
- 0Ma simt foarte rau
- 5Dureri puternice in piept
- 0Dureri in zona inimi
- 1Probleme de sănătate
- 1Simptome de BRGE, dar endoscopie perfectă
- 7Simt ceva ciudat în mijlocul pieptului sau stern
- 0Durere ascutita in piept partea dreapta
- 0Cum procedez ptr schimbare de valva aortica!!
- 2Durere în piept inexplicabila
- 2Durere în piept, în partea dreaptă
- 1Durere in piept
Mai multe informații despre: durerile in piept angina pectorala de efort
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: