Encephabol la 2 luni?

25-01-2011
ioana31
Nu este medic/terapeut
ioana31
Buna, am o fetota de 9 saptamani care s-a nascut la 38 saptamani dar cu greutate mica (2100 g). La recomandarea pediatrului am fost la control neuro si ni s-a recomandat tratament cu encephabol pt ca ar avea "zgomot de oala sparta". Care sunt efectele secundare si daca trebuie facut tratament asa devreme? Multumesc
2 comentarii
0
25-01-2011, ora 18:45
Dr. Balcan Anisoara
Medicina de familie, Erbiceni, Iasi
Dr. Balcan Anisoara
Ce greutate are acum copilul si ce probleme are ? Pentru ce ai fost la pediatru ? Parerea mea este ca este prea mic pentru Encephabol.Unde se aude acest zgomot de care scrii ? E linistit ? Mananca ?
0
25-01-2011, ora 18:55
ioana31
Nu este medic/terapeut
ioana31
Acum are 4100 g, eu spun ca fara probleme. Mananca, doarme, colici cred ca, ca si orice copil. Este alimentata doar artificial. De zgomot cred ca in vortex. Nu am fost ca ar avea probleme, doar la recomandarea pediatrului. Acum ziua este destul de agitata, nu stiu daca de la encephabol sau nu. Mi s-a spus sa ii dau 2 luni dupa care sa mergem la control din nou. Va multumesc pentru raspuns.
Adaugă un comentariu / răspuns

10-10-2016, ora 10:00
Publicitate ROmedic
Administrator forum
La-Pediatru.ro
La-Pediatru.ro - Centrul de informare pentru părinți
La-Pediatru.ro este un proiect ROmedic ce vine în sprijinul părinților cu informații complete și documentate științific despre toate aspectele îngrijirii copiilor. În plus vă oferă o listă actualizată de peste 4000 de pediatri cu date de contact, prezentări și recomandări de la părinți. Accesați site-ul