extract de sunatoare si cyclo-proginova

Buna ziua!
De cateva zile iau extract de sunatoare (3 cps/zi), si cyclo-proginova, as vrea sa stiu in ce masura aceste 2 medicamente interactioneaza intre ele, si ce efecte secundare ar putea aparea.
Multumesc!
De cateva zile iau extract de sunatoare (3 cps/zi), si cyclo-proginova, as vrea sa stiu in ce masura aceste 2 medicamente interactioneaza intre ele, si ce efecte secundare ar putea aparea.
Multumesc!
2 comentarii

Buna, , cred ca cine ti le-a recomandat ti-a spus cum sa le iei si cit sa iei si daca interactionind una cu alta, , dau efecte adverse. poti eventual cauta pe net despre cyclo-proginova anume prospectul acestui medicament si tragi si singura concluziile.
Eu am luat sunatoare si stiu exact ca nu se ia cu antidepresive alopate. Numai bine.
Eu am luat sunatoare si stiu exact ca nu se ia cu antidepresive alopate. Numai bine.

Buna Tatiana...daca mai intri si citesti mesajul ma poti lamuri intr-o probema...as vrea sa iau emocalm care contine sunatoare...nu se iau antidepresive alopate...dar antiinflamatoare, antibiotice stii cumva au interactiuni?
mrsi
mrsi

Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte recente din această secțiune: