extractie in perioada alaptarii

Am o bebelusa de 8 luni pe care o alaptez cu mult drag. Problema este ca ieri (marti) a trebuit sa imi scot o masea bine infispta pentru care au fost necesare 2 anestezii. Am alaptat fata inainte de extractie si dupa extractie am baut foarte multe lichide in speranta ca voi elimina toxinele. Problema este ca tot de ieri fata a inceput sa aiba scaune tot mai dese si mai apoase (4-5 / zi; 1-2 / noaptea). de astazi i-am dat pliculete de Smecta si Hidrosec si i-am introdus in alimentatie mucil;agiu, supa de morcovi, ceai (nu i-am placut deloc ceaiul de menta si i-am dat ceai pentru copii - pentru a preveni deshidratarea0. Maine la prima ora sunt la dr. pediatru, dar as dori sa stiu daca anesteziile mele au necajit-o pe fata.
Cu respect,
Oana
Cu respect,
Oana
2 comentarii

la 8 luni scaunele proaste sunt mai degraba de la dinti. eu am un baietel de 8 luni si jumate si acum o luna m-am chinuit cu aceleasi probleme.

mergi in continuare cu smecta, mucilagiu de orez si morcov si vezi in farmacii sunt saruri de rehidratare orala pt. copii.Ceaiul sa fie neindulcit

Dă-ți imunitatea la maxim cu Jamieson!
Multi Complete de la Jamieson este un supliment pe bază de multivitamine care oferă 100% din porția zilnică a celor mai importante substanțe pentru sănătatea organismului. Scopul acestor vitamine este întărirea organismului, stimularea imunității și suplimentarea energiei. Detalii aici
Multi Complete de la Jamieson este un supliment pe bază de multivitamine care oferă 100% din porția zilnică a celor mai importante substanțe pentru sănătatea organismului. Scopul acestor vitamine este întărirea organismului, stimularea imunității și suplimentarea energiei. Detalii aici
Căutați un pediatru bun?
La-Pediatru.ro este un proiect ROmedic unde găsiți cea mai completă listă de medici pediatri din România. Alegeți din peste 4000 de pediatri - cu date de contact, prezentări și recomandări de la părinți.
Cunoașteți un pediatru bun? Oferiți-i o recomandare aici!
La-Pediatru.ro este un proiect ROmedic unde găsiți cea mai completă listă de medici pediatri din România. Alegeți din peste 4000 de pediatri - cu date de contact, prezentări și recomandări de la părinți.
Cunoașteți un pediatru bun? Oferiți-i o recomandare aici!
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 5inflamatie si durere dupa extragere
- 8Care este cea mai sigura si simpla metoda de a avea o alta masea?
- 7extractie molar, durere insuportabila+eruptie molar de minte
- 4vindecarea dupa extractie dureaza prea mult!
- 3am fost diagnosticata cu colica biliara si inca alaptez
- 2operatie de extractie la premolar
- 1Extractii dentare dupa tratament cu citostatice.
- 0inflamatie obraz dupa extractie
- 3despre menstruatia dupa alaptare
- 1Mancarimi dupa extractie
- 0Durere necontrolata dupa extractie
- 10extractia dentara are legatura cu intarzierea menstruatiei?
- 1Extracţie molar, apoi zona cusută
- 2Stomatologie extracție măsea de minte
- 4Extracție Masea
- 3Extracția molarilor din maxilar absolut necesară?
- 1Umflare după extractie
- 4Extractie incisiv superior
- 6Ajutati-ma - locul extractiei este foarte mare, poate sa faca ceva sa nu stea osul in afara?
- 0Probleme postextractionale ale unui rest radicular ce comunica cu sinusul!
Mai multe informații despre: Alaptarea Extractia dentara
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm: