extractie in perioada alaptarii
Am o bebelusa de 8 luni pe care o alaptez cu mult drag. Problema este ca ieri (marti) a trebuit sa imi scot o masea bine infispta pentru care au fost necesare 2 anestezii. Am alaptat fata inainte de extractie si dupa extractie am baut foarte multe lichide in speranta ca voi elimina toxinele. Problema este ca tot de ieri fata a inceput sa aiba scaune tot mai dese si mai apoase (4-5 / zi; 1-2 / noaptea). de astazi i-am dat pliculete de Smecta si Hidrosec si i-am introdus in alimentatie mucil;agiu, supa de morcovi, ceai (nu i-am placut deloc ceaiul de menta si i-am dat ceai pentru copii - pentru a preveni deshidratarea0. Maine la prima ora sunt la dr. pediatru, dar as dori sa stiu daca anesteziile mele au necajit-o pe fata.
Cu respect,
Oana
Cu respect,
Oana
2 comentarii
la 8 luni scaunele proaste sunt mai degraba de la dinti. eu am un baietel de 8 luni si jumate si acum o luna m-am chinuit cu aceleasi probleme.
mergi in continuare cu smecta, mucilagiu de orez si morcov si vezi in farmacii sunt saruri de rehidratare orala pt. copii.Ceaiul sa fie neindulcit
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 11fetita mea se agita foarte tare si in anumite perioade din zi vrea san non-stop
- 3s-a procedat corect... maseaua nu putea fi salvata?
- 8Care este cea mai sigura si simpla metoda de a avea o alta masea?
- 3Infectie la nivelul locului de unde a fost extrasa o masea
- 4dureri de gingii
- 3migrene pe parcursul alaptarii
- 7O posibila infectie dupa extractie!
- 3Sfaturi dupa extractie de masea
- 1dupa extractia unei masele de minte a inceput sa ma doara locul
- 3e greu de extras maseaua de minte?
- 4Bebele are zile in care refuza sanul
- 2extractie dentara
- 10extractia dentara are legatura cu intarzierea menstruatiei?
- 3Problema extractie granulom (citire radiografie)
- 1Reluare alaptare dupa medicamentatia mamei
- 0extractie masea
- 1Dupa extractie molar de minte inclus..
- 2Extracție canin infectat
- 2Gelasponul de la extracția măselei de minte poate cădea?
- 2Extractie efectuata de un medic rezident
Mai multe informații despre: Alaptarea Extractia dentara
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm: