extractie in perioada alaptarii
Am o bebelusa de 8 luni pe care o alaptez cu mult drag. Problema este ca ieri (marti) a trebuit sa imi scot o masea bine infispta pentru care au fost necesare 2 anestezii. Am alaptat fata inainte de extractie si dupa extractie am baut foarte multe lichide in speranta ca voi elimina toxinele. Problema este ca tot de ieri fata a inceput sa aiba scaune tot mai dese si mai apoase (4-5 / zi; 1-2 / noaptea). de astazi i-am dat pliculete de Smecta si Hidrosec si i-am introdus in alimentatie mucil;agiu, supa de morcovi, ceai (nu i-am placut deloc ceaiul de menta si i-am dat ceai pentru copii - pentru a preveni deshidratarea0. Maine la prima ora sunt la dr. pediatru, dar as dori sa stiu daca anesteziile mele au necajit-o pe fata.
Cu respect,
Oana
Cu respect,
Oana
2 comentarii
la 8 luni scaunele proaste sunt mai degraba de la dinti. eu am un baietel de 8 luni si jumate si acum o luna m-am chinuit cu aceleasi probleme.
mergi in continuare cu smecta, mucilagiu de orez si morcov si vezi in farmacii sunt saruri de rehidratare orala pt. copii.Ceaiul sa fie neindulcit
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 3am probleme cu dantura...
- 4Inflamatie obraz la o saptamana dupa extractia dentara!
- 5alaptez, pot sa raman insarcinata?
- 7cum oprim alaptatul!:P
- 1Exista posibiliatea dupa o extractie, sa ramana cicatrice pe gingie?
- 4durere limba dupa ce am fost la dentist pt o extractie si o plomba
- 6dupa ce mi-am scos o masea, am ramas cu o gaura
- 2Problema la sani. Va rog un sfat!
- 2masea
- 2Probleme alaptare
- 3Gaura in gingie dupa extractie
- 3Extracție măsea de minte
- 1Scoaterea firelor dupa operatie masele de minte
- 3Suflat nas dupa extractie masea
- 1Îngrijire "gaură" rămasă după extracția măselei de minte
- 2Extractie molar de minte
- 3Urmeaza extractia celor 4 molari de minte si as avea nevoie de un sfat.
- 2Extracție molar de minte
- 2Molar de minte extracție prin chirurgie.
Mai multe informații despre: Alaptarea Extractia dentara
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm: