extractie in perioada alaptarii

Am o bebelusa de 8 luni pe care o alaptez cu mult drag. Problema este ca ieri (marti) a trebuit sa imi scot o masea bine infispta pentru care au fost necesare 2 anestezii. Am alaptat fata inainte de extractie si dupa extractie am baut foarte multe lichide in speranta ca voi elimina toxinele. Problema este ca tot de ieri fata a inceput sa aiba scaune tot mai dese si mai apoase (4-5 / zi; 1-2 / noaptea). de astazi i-am dat pliculete de Smecta si Hidrosec si i-am introdus in alimentatie mucil;agiu, supa de morcovi, ceai (nu i-am placut deloc ceaiul de menta si i-am dat ceai pentru copii - pentru a preveni deshidratarea0. Maine la prima ora sunt la dr. pediatru, dar as dori sa stiu daca anesteziile mele au necajit-o pe fata.
Cu respect,
Oana
Cu respect,
Oana
2 comentarii

la 8 luni scaunele proaste sunt mai degraba de la dinti. eu am un baietel de 8 luni si jumate si acum o luna m-am chinuit cu aceleasi probleme.

mergi in continuare cu smecta, mucilagiu de orez si morcov si vezi in farmacii sunt saruri de rehidratare orala pt. copii.Ceaiul sa fie neindulcit

Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 16Osteoporoza si BONVIVA
- 44Canini strambi - aparat dentar sau extractie?
- 3Extractie masea
- 3extractie masea
- 3infectie dupa extractie?
- 6alaptarea numai de la un singur san?
- 1Extractie la toti dintii din fata
- 1Extractii dentare dupa tratament cu citostatice.
- 4Puroi dupa extractie de masea
- 2extractie dentara
- 6Mi-am scos maseaua de minte de sus si ma doare un ganglion sub mandibula la atingere.
- 10Extractie Masele de minte
- 2Extracție Masea
- 2Extracție de maseaua
- 6Extractie molari de minte
- 3Extracție măsea de minte cariata în timp ce iau antibiotic
- 2Posibile urmări ale unei extracții
- 5Infecţie postextracţională
Mai multe informații despre: Alaptarea Extractia dentara
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm: