extractie in perioada alaptarii
Am o bebelusa de 8 luni pe care o alaptez cu mult drag. Problema este ca ieri (marti) a trebuit sa imi scot o masea bine infispta pentru care au fost necesare 2 anestezii. Am alaptat fata inainte de extractie si dupa extractie am baut foarte multe lichide in speranta ca voi elimina toxinele. Problema este ca tot de ieri fata a inceput sa aiba scaune tot mai dese si mai apoase (4-5 / zi; 1-2 / noaptea). de astazi i-am dat pliculete de Smecta si Hidrosec si i-am introdus in alimentatie mucil;agiu, supa de morcovi, ceai (nu i-am placut deloc ceaiul de menta si i-am dat ceai pentru copii - pentru a preveni deshidratarea0. Maine la prima ora sunt la dr. pediatru, dar as dori sa stiu daca anesteziile mele au necajit-o pe fata.
Cu respect,
Oana
Cu respect,
Oana
2 comentarii
la 8 luni scaunele proaste sunt mai degraba de la dinti. eu am un baietel de 8 luni si jumate si acum o luna m-am chinuit cu aceleasi probleme.
mergi in continuare cu smecta, mucilagiu de orez si morcov si vezi in farmacii sunt saruri de rehidratare orala pt. copii.Ceaiul sa fie neindulcit
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 2Mai este bun lapticul meu?
- 5dupa o luna de la nastere a aflat ca are gonoree
- 5Umflatura dupa extractia maselei de minte
- 5inflamatie si durere dupa extragere
- 3Alaptez si Exluton nu se mai gaseste...ce pot folosi in loc?
- 8alimentatie artificiala la sugar
- 4Hepatita B si extractia dentara
- 5dupa o extractie dentara, am facut febra si ma doare capul
- 3am nascut acum 2 saptamani si inca nu am suficient lapte
- 1masea extrasa gresit si pusa la loc
- 5scaun bebelus de 2 luni
- 0Durere dupa scoaterea maselei!
- 4Extractie in timpul menstruatiei
- 7Bebelus prea slabut la 7 luni?
- 2extractie dentara
- 1operatie extractie?
- 2Canal ramas gol dupa extractie masea