febra dupa tratament cu antibiotic

Am o fetita de 2 ani si 5 luni..am avut tratament 2 sapt pt rosu in gat cu Ospamox...am facut o sapt pauza si dupa i-a reaparut febra...din nou la medic, rosu in gat din nou, tratament cu Klacid pt 7 zile...dupa 3 zile din nou febra si frisoane...am mers la urgente, acelasi diagnostic de rosu in gat (din nou), tratament cu Augmentin, Eurespal, Nurofen, Panadol si Tantum Verde...dupa aceste 7 zile de antibiotic am fost la control d-na doctor recomandandu-mi alte 3 zile cu acelasi antibiotic.la 2 zile dupa ce am terminat tot acest tratament i-a reaparut febra(38, 5-39)...de la ce poate fi??are cineva vreo idee?? Va multumesc
5 comentarii

Rosu in gat, febra=antibiotic, ce aberatie!!! Administrati antitermic daca temperatura rectala este 38, 5 sau mai mult si efectuati Hemoleucograma, VSH si CRP si adresati-va unui MEDIC care va sti sa interpreteze rezultatele.Succes!

Multumim frumos d -le doctor...Maine mergem la un doctor pediatru pt k doctorita ei este doar medic de familie si atat...speram sa se lucreze in policlinici tinand cont k sunt Rusaliile!!! Sanatate multa!!!

Tinand cont k astazi nu s-a lucrat in policlinica unde am vrut sa merg cu fetita la pediatru am ajuns la urgente unde nu am primit un diagnostic clar...doar recomandarea sa-i fac un examen la urina si un exudat...pt k nu e normal k dupa atata tratament cu antibiotic sa mai faca febra.voi ce parere aveti???

Bună. Știu că este prea mult timp, dar voiam să vă întreb dacă ati reușit să rezolvați problema fetei de atunci. Fratele meu se afla fix în aceeași situatie..

Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 2Febra 42 de grade
- 5cum rezolv cu pulsul? chiar trebuie sa merg la medic sau ma poate ajuta cineva?
- 5ajutati-ma.. infectie urinara la copil + anemie
- 8Dureri de spate ce cedeaza cand iau antibiotice
- 3Febra 37.2-37.5
- 3voma +temperatura
- 5dupa o extractie dentara, am facut febra si ma doare capul
- 4temperatura peste 39 copil
- 2Intarziere in luare antibioticului! Un sfat va rog!!
- 1febra, frisoane, varsaturi, bilubirina marita
- 1Ajutoooor!!!Prea multe antibiotice?
- 0Febra mare!
- 2dureri abdominale si febra
- 1determinari hormonale si antibiotice
- 1Gripa - febra 39 cu algocalmin 500mg la 6 ore
- 3otita la urechea dreapta si faringoamigdalita
- 2Cred ca am leucimie la 17 ani !?
- 2Urologie - Axitrox pentru suspiciune de Clamidya?
Mai multe informații despre: Febra antibioticele
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: