febra foarte mare la copil
credeti ca febra de 40 grade poate fi cauzata de aparitia unor dinti la copil?copiluluil meu ii erupe al 4-trulea dinte(incisiv superior) si mi-a facut noaptea febra 40.nu are nici un alt simptom de alta boala?nu mi-a facutniciodata asa febra..la nici un dinte...va rog sa imi raspundeti..nu stiu...sa-i introduc antibiotice?
3 comentarii
Foarte mult greseste lumea pt. ca spune ca eruptia dintilor provoaca febra. Nici vorba, poate provoca o stare de agitatie, dar nu febra. Febra mare apare mult in procesele infectioase, in afectiunile respiratorii, cele mai dese din patologia copilului mic, in afectiuni digestive etc. O puteti combate cu antipiretice (Piramidon, Aminofenazona) pt. ca e temperatura ridicata. Trebuie vazut de medic, ca sa i se administreze antibiotice numai la nevoie; antibioticele nu scad febra. De obicei, procesele infectioase minore se dezvolta cu febra mare, in timp ce cele mai grave cu temperatura de obicei normala, sau chiar mai scazuta. Comprese cu apa la temperatura camerei si otet de mere la talpi. Sanatate!
Faceti frectii locale sau generale cu otet aromatic sau cu otet alimentar! Doamne ajuta.
si fetita mea a facut febra 40 de la dinti si i am dat antitermic si a fost bine
de fiecare data cand ii iesea o masea facea febra 40
de fiecare data cand ii iesea o masea facea febra 40
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 2febra din cauza expunerii ochilor
- 5cum rezolv cu pulsul? chiar trebuie sa merg la medic sau ma poate ajuta cineva?
- 3face febra dar nu stiu de ce
- 6Temperatura ridicata urmata de sudori reci
- 6Candida SPP - ce semnifica?
- 6Amigdalita pultacee.. ma doare foarte tare gatul si nu pot sa inghit
- 1febra de 10 zile?
- 0temperatura crescuta timp de 24 ore?
- 8temperatura de 35.5 dupa febra si transpiratie rece va rog raspundeti!
- 5cate zile dam Zinnat la otita?
- 5Febra in prima luna de sarcina.
- 1rosu in gat, febra
- 6interpretare analiza urina, rog o parere
- 1durere si febra dupa punctia tiroidiana
- 0febra foarte mare... peste 39... s-au invinetit buzele si ochii si s-au racit maiinile
- 5febra dupa tratament cu antibiotic
- 1Simptome: febra, frisoane, stare de rau
- 1Febra, oboseala, ameteala, lipsa poftei de mancare, dureri de spate..
- 2Gripa sau ceva mai grav?
- 0Febra, dureri musculare etc
Mai multe informații despre: Febra
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: