febra foarte mare la copil
credeti ca febra de 40 grade poate fi cauzata de aparitia unor dinti la copil?copiluluil meu ii erupe al 4-trulea dinte(incisiv superior) si mi-a facut noaptea febra 40.nu are nici un alt simptom de alta boala?nu mi-a facutniciodata asa febra..la nici un dinte...va rog sa imi raspundeti..nu stiu...sa-i introduc antibiotice?
3 comentarii
Foarte mult greseste lumea pt. ca spune ca eruptia dintilor provoaca febra. Nici vorba, poate provoca o stare de agitatie, dar nu febra. Febra mare apare mult in procesele infectioase, in afectiunile respiratorii, cele mai dese din patologia copilului mic, in afectiuni digestive etc. O puteti combate cu antipiretice (Piramidon, Aminofenazona) pt. ca e temperatura ridicata. Trebuie vazut de medic, ca sa i se administreze antibiotice numai la nevoie; antibioticele nu scad febra. De obicei, procesele infectioase minore se dezvolta cu febra mare, in timp ce cele mai grave cu temperatura de obicei normala, sau chiar mai scazuta. Comprese cu apa la temperatura camerei si otet de mere la talpi. Sanatate!
Faceti frectii locale sau generale cu otet aromatic sau cu otet alimentar! Doamne ajuta.
si fetita mea a facut febra 40 de la dinti si i am dat antitermic si a fost bine
de fiecare data cand ii iesea o masea facea febra 40
de fiecare data cand ii iesea o masea facea febra 40
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 2Febra 42 de grade
- 22Desi e sub tratament face febra..
- 7rosu in gat si febra mica
- 5La inceputul anului am avut diaree insotita de febra
- 36Febra dupa pastile (a avut si infarct, pneumonie)
- 8tratament cu Piroxicam (Flamexin) pentru raceala?
- 637.5 febra 2 saptamani de zile
- 5dureri in gat si febra foarte mare
- 3raguseala, durere in gat, febra
- 3dureri abdominale in partea dreapta, febra 37, 8 si stari de voma
- 3febra care nu trece
- 4temperatura peste 39 copil
- 0temperatura crescuta timp de 24 ore?
- 9dupa operatie de femur, febra
- 1dureri mari in git si febra de 5 zile!!
- 12sinuzita faciala si temperatura 37
- 1durere si febra dupa punctia tiroidiana
- 27am febra in continuu cu frisoane, nas infundat, mi s-a umflat gatul si diaree
- 0Dupa administrarea unasinului a facut frisoane si febra
- 1Am febra 37.3
Mai multe informații despre: Febra
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: