fetita de 4 ani raceste des
Am o fetita de 4 ani jumatate si de cind a inceput gradinita am avut probleme cu ea cu sanatatea, curs nasucu, otita la ambele urechi-unde am fost si internati, a facut punctie de i-a dat drumul la puroi, cind am aj acasa de la spital dupa 20 zile antibiotic la 2 zile a inceput sa tuseasca a luat tratament si i-a trecut (sirop tusa, augumentin si paracetamol), dar a tusit cam 40 zile.Am oprit-o acasa cind a tusit dupa ce ia trecut a mers la gradinita si nu a durat mult si a inceput sa tuseasca din nou si acuma face si febra, nu stiu ce sa ii mai fac unde sa mai merg cu ea. Cind am fust internati de otita am intrebat doc. daca are polipi si a zis ca nu, dar pina tuncea doctori ca au mai consultat-o au zis ca are. Am uitat mai avem o problema transpira rau cind doarme in prima ora de la somn, am facut analizele prin mai si avea lipsa de vit. D i-am dat calciu cu vit D si tot transpira. Ce este de facut ? MULTUMESC
6 comentarii
RacEala se ea fie din aerul cald si uscat de la gradinita fie se ia de la celalti copii.daca este posibil 1/ zi gargara cu ceai de musetel caldut sau permanganat de potasiu
faringosept., strepsils
antibiotice,
lichide multe
repaus la pat.Iar de transpiratie nu'ti fa griji ca e din cauza racelii. pupici si sanatate multa...si vreau un raspuns
faringosept., strepsils
antibiotice,
lichide multe
repaus la pat.Iar de transpiratie nu'ti fa griji ca e din cauza racelii. pupici si sanatate multa...si vreau un raspuns
RacEala se ea fie din aerul cald si uscat de la gradinita fie se ia de la celalti copii.daca este posibil 1/ zi gargara cu ceai de musetel caldut sau permanganat de potasiu
faringosept., strepsils
antibiotice,
lichide multe
faringosept., strepsils
antibiotice,
lichide multe
Un copil de 4 ani jumate, nu stiu cat de mult ar reusi sa faca gargara, sa ia faringosept si strepsils!!
elena-marilena, in primul rand nu trebuie la fiecare imbolnavire sa te internezi in spital, pt ca la cata igiena este in spitalele romanesti, ai sa te duci cu o boala si vii cu mai multe!!
In al 2-lea rand, daca fetita ta a tusit atat de mult, este bine sa faca un consult la plamani, pt ca poate sa fie vb si de o pneumonie interstitiala, foarte frecventa la copii in sezonul rece si se ia din aer, exact ca si gripa!!
In al 3-lea rand, antibioticul se da in functie de greutatea corporala a fetitei, pt ca altfel exista riscul sa il ia degeaba, iar pt asta trebuie sa vb cu medicul pediatru!
In al 4-lea rand unul dintre cele mai bune siropuri pt copii este Mucosolvan junior.
Iar pt o eficienta buna in combatarea febrei, este bine sa asociezi paracetamolul cu ibuprofen.Deci trebuie sa ii dai fetitei timp de 3-4 zile panadol baby care contine paracetamol iar urmatoarea doza nurofen care contine ibuprofen.
Si nu in ultimul rand exista vaccinarea!
Multa sanatate si Sarbatori fericite!!
elena-marilena, in primul rand nu trebuie la fiecare imbolnavire sa te internezi in spital, pt ca la cata igiena este in spitalele romanesti, ai sa te duci cu o boala si vii cu mai multe!!
In al 2-lea rand, daca fetita ta a tusit atat de mult, este bine sa faca un consult la plamani, pt ca poate sa fie vb si de o pneumonie interstitiala, foarte frecventa la copii in sezonul rece si se ia din aer, exact ca si gripa!!
In al 3-lea rand, antibioticul se da in functie de greutatea corporala a fetitei, pt ca altfel exista riscul sa il ia degeaba, iar pt asta trebuie sa vb cu medicul pediatru!
In al 4-lea rand unul dintre cele mai bune siropuri pt copii este Mucosolvan junior.
Iar pt o eficienta buna in combatarea febrei, este bine sa asociezi paracetamolul cu ibuprofen.Deci trebuie sa ii dai fetitei timp de 3-4 zile panadol baby care contine paracetamol iar urmatoarea doza nurofen care contine ibuprofen.
Si nu in ultimul rand exista vaccinarea!
Multa sanatate si Sarbatori fericite!!
KISSUA-MULUMESC PT RASPUNS FETITA TRANSPIRA TOT TIMPUL DE MAI MULT TIMP (2 ANI APROXIMATIV), PT RacEala tb antibiotic pentru ca am luat di oct mult 20 zile cind a avut otita, iardupa cind a tusit din nou 4 zile agumentin.
Daca transpira des (nopatea, sau si ziua?) ar trebui sa-i faci si o analiza a sangelui mai detaliata!
Poate are si lipsa de calciu. Daca e asa, icearca sa-i dai er cu suc de portocale, sau gat preparat una din cele 2 variante de la Biotta (la copiii mei a folosit f. mult!) - Vita 7, sau pt.perioada rece - excelent, Bio A+C! Sunt f. placute la gust si au un efect imediat. cred ca le gasesti si pe net sau in Buc., la mag. naturiste.
bafta
Poate are si lipsa de calciu. Daca e asa, icearca sa-i dai er cu suc de portocale, sau gat preparat una din cele 2 variante de la Biotta (la copiii mei a folosit f. mult!) - Vita 7, sau pt.perioada rece - excelent, Bio A+C! Sunt f. placute la gust si au un efect imediat. cred ca le gasesti si pe net sau in Buc., la mag. naturiste.
bafta
Bunä seara, am o fetita de 4 ani care raceste foarte foarte mult, termin tratamentul si dupa o zi maxim 2 zile incepe dinou sa tuseasca, tot mereu face pneomonie.Primeste antibiotic, se simte bine cat e pe tratament apoi cand e gata face dinou. aproape toata perioada de timp mai rece ea e bolnava. am mers la f multi doctori aici in Austria si mi-au spus ca are imunitatea scazuta pentru ca e la gradinita, in timp se va intarii sistemul imunitar, pe langa mi-au dat ceva medicamente de imunitate dar nu am vazut nici un efect. Eu ma gandesc ca nici nu poate sa ii creasca imunitatea datorita antibioticelor care le primeste si restu de medicamente.!I-am facut analize si mi-au spus ca e tot ok...dar ea e tot bolnava!Va rog sa ma ajutati daca puteti ! Eu numai stiu ce sa fac! Va multumesc foarte mult!
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 4Tuse cu secretii, copil de 3 ani
- 8tuse expectoranta
- 3tuse alergica
- 5Tuseste de o luna si parca se sufoca
- 4in urma analizelor a reiesit ca are infectie la plamani
- 3doctor pentru tuse
- 5baietel de 3 ani tot timpul racit.. laringita, rosu in gat, nas infundat si tuse
- 5raceli non stop, otite repetate, tuse, rinite care nu se mai opresc
- 0Nu prea reuseste sa tuseasca singur...
- 5Momente de sufocare
- 0Bronsita asmatiforma nu se mai opreste din tuse
- 1tusesc cand inghit
- 2tuse persistenta dupa o pneumonie veche de o luna si ceva.
- 1Masea putrezita
- 3raceli repetate (acum si lichid in spatele timpanului)
- 1astm bronsic ?
- 2tuse dupa fiecare masa
- 3Raceala bebelus 3 luni jumate
Mai multe informații despre: Tusea raceala la copii
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: