fetita mea a facut rosu in gat.

07-09-2007
GF
Nu este medic/terapeut
GF
Am o fetita de 1 an si 2 luni. Acum 2 luni a facut rosu in gat. Med familie mi- a dat augmentin. LA o sapt a facut otita: zinat.la 3 sapt ospamox totpentru rou in gat si febra, iar dupa 3 sapt ceclon tot cu rosu ingat.
Acum ia aparut in gurita o ciuperca sinla incheietruile de la picioare si in zona pubiana niste bubite care nu mia trec. am fost la buc la Universitar si mi-a spus ca doctora de familie nu e sanatoasa de mi-a dat atatea antibiotice si de aceea a facut ciuperca in gurita si bubite la incheieturile de la picioare. S-a intoxicat de la atateaantibiotice si mi-a dat o sol preparata cu vit b2 etc pentru bijonari in gurita. Acuma iar are rosu in gat si temp de 2 zile, a facut o data diaree, are temp pana la 39. Ii dau nurofen si agocalmin pentru febra dar am fost cu fata la un alt doctor pediatru si mi-a spus ca are flora intesintala afectata si sistemul imunitar slab datorita numarului de antibiotice luate in timp scurt (2 luni). Mi-a dat Zynacef injectabil, biotics, hidrasec si ercefuryl. In schimb, o alta doctora mi-s prescris sumetrolim (care cica nu e antibiotic). Doctorita de la buc spune sa nu ii dau antibiotice.
CE SA FAC? DATI-MI O SOLUTIE! NU MAI VEAU SA II DAU ANTIBIOTICE! POATE UN MEDIC NATURIST BUN DIN BUC. PENTRU A MA AJUTA IN CRESTEREA IMUNITATII COPILULUI! CARE E PARTEA DE VINA A DOCTORULUI DE FAMILIE SI UNDE TREBUISE SA MA ADRESEZ PENTRU A CUNOASTE SI CONDUCEREA DE LA BUC CE FAC MEDICII DE COPII DIN PITESTI. DE CAND SUNT LA EA MI-A DAT ODATA O RETETA COMPENSATA PE CARE, EVIDENT, NU AM GASIT-O SI AM CUMPARAT-O DIN BANII MEI, IAR TOATE VACCINURILE AU LE-AM CUMPARAT PE MOTIV CA NU AU AJUNS DE LA BUC SAU CA AU APARRUT ALTELE MAI BUNE SI TREBUIE SAL LE CUMPAR. ASTA E ROMANIA FRATILOR.
vA ROG SA MA IMI DATI UN SFAT CA U STIU DE CINE DUPA CINE SA MA MAI IAU.
2 comentarii
0
09-09-2007, ora 00:00
LarisaC
Nu este medic/terapeut
LarisaC
Buna, iti inteleg frustrarea desi nu am copii inca, ma pun in locul tau...stiu ca pt cresterea imunitatii este buna echinaceea si exista in plafaruri produse ce contin aceasta planta sub diferite forme...nu stiu daca sunt indicate si la copii asa de mici dar poti incerca mai ales ca vine sezonul rece si are mare nevoie de rezistenta. Am inteles ca sumetrolimul nu este antibiotic, este o sulfamida insa are numeroase reactii adverse, mai ales la nivel gastro-intestinal. Am plecat din Pitesti acum 4 ani, nepotelul meu era supravegheat de medicul Hotaran, nu stiu daca inca mai profeseaza.Nu pot decat sa-ti urez succes sa gasesti un pediatru bun si multa SANATATE!!!
0
09-09-2007, ora 00:00
giana
Nu este medic/terapeut
giana
Iti dau un nr de tel la care sa suni luni, dupa ora 9 si in mod sigur vei afla o solutie pt copilutul tau:-, succes.Suna si spune caa ai nr de pe romedicok?
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
10-10-2016, ora 10:00
Publicitate ROmedic
Administrator forum
La-Pediatru.ro
Căutați un pediatru bun?
La-Pediatru.ro este un proiect ROmedic unde găsiți cea mai completă listă de medici pediatri din România. Alegeți din peste 4000 de pediatri - cu date de contact, prezentări și recomandări de la părinți.
Cunoașteți un pediatru bun? Oferiți-i o recomandare aici! Accesați site-ul