frecventa ejacularii-greutate

09-07-2014
openminded9
Nu este medic/terapeut
openminded9
Buna ziua! Vreau sa stiu va rog, ejacularea frecventa poate duce la scaderi in greutate? Cat de frecvent e bine? Si..cum pot sa mai pun cateva kilograme pe mine ? Am 24 ani 1.70 si 60 kg.
Multumesc frumos
2 comentarii
0
09-07-2014, ora 23:08
Dr. Diana Enachescu
Medicina de familie, Bucuresti
Dr. Diana Enachescu
Ejacularea frecventa nu determina scadere in greutate, in activitatea sexuala frecventa poate contribui la pierderea kilogramelor.

Este recomandat ca ingrasarea sa se produca intr-un mod sanatos si nu prin consum de mancare tip fast-food, dulciuri, produse de patiserie sau alte tipuri de mancare nesanatoasa.

In primul rand va recomand ca dimineata sa luati un mic dejun consistent - branzeturi grase gen brie, emmentaler, branza cu mucegai, paine cu unt si dulceata, omleta cu sunculita si cascaval + legume, cereale cu lapte, iaurturi cu fructe.

Gustari intre mese: ciocolata neagra, banane, fructe multe, sucuri de fructe, fructe confiate sau uscate, alune de toate tipurile.

Pranz si cina: preparate pe baza de carne ( vita, porc), cartofi preparati in orice fel, orez, paste cu branzeturi, supe, ciorbe drese cu smantana.

Trebuie sa mancati tot timpul cate ceva. Obligatoriu regimul alimentar trebuie completat de exercitiu fizic pentru cresterea masei musculare. Consumati suficiente proteine ( carne si oua) pentru a contribui la dezvltarea muschilor.
0
11-07-2014, ora 17:02
openminded9
Nu este medic/terapeut
openminded9
Multumesc, apreciez!
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm: