giardia si simptomele ei foarte urate

dna doctor va rog din suflet sa imi raspundeti!!!am descoperit de o luna de zile ca fetita mea(1an si doua luni) are chisturi de giardia, dupa tratament cu helmiflores, propolis, wormex...continua cu aceleasi simptome adica LIPSA POFTEI DE MANCARE, si din cand in cand vomita, mai avem de facut tratament cu wormex dupa care facem din nou analize.
Intrebarea eate ce mi-ati recomanda dvs ca si tratament?exista ceva mai bun?fata mea are doar 9.4 kg, si nu a mai luat de mult in greutate.Multumesc anticipat
Intrebarea eate ce mi-ati recomanda dvs ca si tratament?exista ceva mai bun?fata mea are doar 9.4 kg, si nu a mai luat de mult in greutate.Multumesc anticipat
5 comentarii

Nu sunt doctor, dar am patit cu fetita mea, avea doar 1an, gasiti pe mamanatura.ro preparat pt giardia, calcatii imbracamintea intima mereu exact pana sa imbracati copilul, nu mai inainte, nui dati lape imediat dupa tratament si o sa vedeti ca va fi bine.Multa sanatate

Multumesc de raspuns, dar da-mi mai multe detalii, cate kg avea fetita?si-a revenit repede?cum manca?
Am intrat pe mamanatura si sunt trei produse pt giardia, pe care dintre ele le-ai folosit?si in cat timp si-au facut efectul?
Am intrat pe mamanatura si sunt trei produse pt giardia, pe care dintre ele le-ai folosit?si in cat timp si-au facut efectul?

helmiflores se numeste, costa 12, 45 ron, gasiti la oricare farmacie naturista, bine ar fii sa luati toti care intrati in contact cu copilul, se vad rezultatele dupa cea dea doua cura, in prospect aveti datele necesare utilizarii, o sa fie bine veti vedea, multa sanatate si pupici fetitei

un tratament bun pt giardia este nikvorm, luat de fetita mea care nu mai scapa de giardia. recomand

adriana cum se mai simte fetita ? a scapat de giardia?

Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Căutați un pediatru bun?
La-Pediatru.ro este un proiect ROmedic unde găsiți cea mai completă listă de medici pediatri din România. Alegeți din peste 4000 de pediatri - cu date de contact, prezentări și recomandări de la părinți.
Cunoașteți un pediatru bun? Oferiți-i o recomandare aici!
La-Pediatru.ro este un proiect ROmedic unde găsiți cea mai completă listă de medici pediatri din România. Alegeți din peste 4000 de pediatri - cu date de contact, prezentări și recomandări de la părinți.
Cunoașteți un pediatru bun? Oferiți-i o recomandare aici!
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 3E depresie? Daca da, ce sa fac?
- 4copilul refuza sa se alimenteze
- 3nod in gat, lipsa apetitului, anemie..
- 14Giardia si helicobacter pylori - Caut un gastroenterolog bun in Bucuresti
- 6Nu stiu ce se intampla: nu am pofta de mancare
- 5greata, slabiciune, lipsa poftei de mancare
- 3lipsa poftei de mancare bebe 4 luni
- 6suspiciune colangiocarcinom.. avea greţuri, nu putea să mănînce şi nici nu suporta mirosul de
- 4tulburari intestinale, diaree asociata cu constipatie, febra + balonare
- 15lipsa poftei de mancare
- 2cand nu prea mananc imi este rau de nu mai pot
- 0Mi-e frica sa nu slabesc exagerat de mult
- 0fibroza difuza moderata fara leziuni active.modificare de tip bronsitic acut
- 3greata si lipsa pofta de mancare
- 2Lipsa temporara de pofta de mancare
- 0Mi-am pierdut poftă de mancare
- 0Lipsa pofta de mancare si slabit
- 0Lipsa poftei de mâncare și slăbiciune
- 2Greață si lipsa poftei de mancare
Mai multe informații despre: Giardioza Lipsa poftei de mancare