greturi copil mic

23-07-2009
dana.iordana
Nu este medic/terapeut
dana.iordana
Am o fetita de 4 ani si acum 3 zile a inceput sa vomite dupa ce a mincat paste cu brinza/A vomitat in timpul zilei de doua ori dupa care seara s-a linistit si a adormit.Doua zile nu a avut nimic dupa care astazi a inceput sa vomite din nou si spre surprinderea mea acelasi lucru paste cu branza/Va rog sa-mi spuneti ce sa fac ce sa-i dau sa isi revina.Multumesc
2 comentarii
0
23-07-2009, ora 12:10
scarface
Nu este medic/terapeut
scarface
In astfel de cazuri ajuta in general:
Dieta stricta, fara nimic gras, fara lapte, branza, carne, fara legume crude si salate.
Cel mai bine compot de fructe proaspat cu ceva pesmeti sau biscuiti, sau supa de legume usoara insa fara cartofi, rosii si ardei.

Iar ca remediu naturist curatitor al sistemuli digestiv exista:
- Ceai de salvie si ceai de fenicul (se gasesc la plafar)
- Pastile de praf de ginseng ( curata imediat intestinele si stomacul, se gasesc la plafar)
- pere fierte in apa de la care se arunca zeama (curata imediat intestinele)
- Frunze sau tinctura de pelin negru ((Artemisia vulgaris - Pelin negru, pelinăriţa )

Va poate ajuta si o consultatie la un medic homeopat unde veti primi cateva granule homeopate fara efecte adverse care vor ajuta imediat.
0
23-07-2009, ora 14:04
dana.iordana
Nu este medic/terapeut
dana.iordana
Multumesc foarte mult pentru ajutor!
Adaugă un comentariu / răspuns

10-10-2016, ora 10:00
Publicitate ROmedic
Administrator forum
La-Pediatru.ro
Căutați un pediatru bun?
La-Pediatru.ro este un proiect ROmedic unde găsiți cea mai completă listă de medici pediatri din România. Alegeți din peste 4000 de pediatri - cu date de contact, prezentări și recomandări de la părinți.
Cunoașteți un pediatru bun? Oferiți-i o recomandare aici! Accesați site-ul